Doradca Napisano Piątek o 09:19 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 09:19 💎 2 000 H/s GRATIS na start – szybka rejestracja, zero wpłaty! 📝 Cześć! 👋 Jeśli szukasz darmowego startu w kopaniu / zarabianiu bez inwestyccji, to teraz jest dobra okazja. 👉 Na start dostajesz aż 2 000 H/s całkowicie za darmo – wystarczy wejść z linku i się zarejestrować. ✅ brak wpłaty ✅ szybka rejestracja ✅ bonus aktywny od razu po wejściu ✅ działa na telefonie i PC 🔗 Link do rejestracji (bonus 2 000 H/s): https://g.cb.click/gyemmf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doradca Napisano Piątek o 09:24 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 09:24 10 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziutek55 Napisano Piątek o 09:37 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 09:37 ctpool.net jest zablokowany! Phantom uważa, że ta strona internetowa jest złośliwa i niebezpieczna. Ta strona została oznaczona jako część prowadzonej przez społeczność bazy danych znanych witryn phishingowych i oszustw. Jeśli uważasz, że strona została oznaczona przez pomyłkę, zgłoś problem . Zignoruj to ostrzeżenie, mimo wszystko przekieruje mnie do ctpool.net. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doradca Napisano Piątek o 12:32 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 12:32 @ziutek55 przecież to nie to co tu piszesz pomyliło się tobie wprowadzasz w błąd jak ta aplikacja jest ok o czym pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doradca Napisano Piątek o 12:40 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 12:40 3 hours ago, Doradca said: 💎 2 000 H/s GRATIS na start – szybka rejestracja, zero wpłaty! 📝 Cześć! 👋 Jeśli szukasz darmowego startu w kopaniu / zarabianiu bez inwestyccji, to teraz jest dobra okazja. 👉 Na start dostajesz aż 2 000 H/s całkowicie za darmo – wystarczy wejść z linku i się zarejestrować. ✅ brak wpłaty ✅ szybka rejestracja ✅ bonus aktywny od razu po wejściu ✅ działa na telefonie i PC 🔗 Link do rejestracji (bonus 2 000 H/s): https://g.cb.click/gyemmf Tu opinie https://www.trustpilot.com/review/ctpool.net?utm_source=chatgpt.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziutek55 Napisano Piątek o 14:25 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 14:25 1 godzinę temu, Doradca napisał: @ziutek55 przecież to nie to co tu piszesz pomyliło się tobie wprowadzasz w błąd jak ta aplikacja jest ok o czym pisałem Co klikne w link to mnie na ta strone kieruje od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doradca Napisano Piątek o 17:09 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 17:09 Tak bo z tam tad pobierasz aplikację przekieruje cię na google Play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi