Skocz do zawartości

Bitvavo 50 euro

ziutek55

Rekomendowane odpowiedzi

50 euro wpada od razu po weryfikacji i wpłacie 20 euro to wszystko warto zrobic zostało 8 miejsc wyplata bonusu po 180 dniach kto wie po Nowym Roku BTC skoczy w góre i z 50 euro moze byc 200E 

https://bitvavo.com/invite?a=0227C31A60

kod 0227C31A60

Verdien € 50 aan BTC voor elke vriend die je uitnodigt

Als je een vriend uitnodigt en deze hun Bitvavo account verifieert, krijg jij € 50 in BTC en krijgt je vriend € 50 in BTC. Met deze bonus kun je wel handelen, maar je kunt 'm de komende 180 dagen nog niet opnemen.

bitvavo.jpg

Zrobiłem i działa, wyplata wpłaconych 20 też od razu przyszła na Revo. Ale jak ktoś nie chce potem narzekać że BTC spadło akurat po 180 dniach to może od razu wymienić na euro i będzie 50 euro po kursie za te pół roku. 

On 12/19/2025 at 6:50 PM, okpol1006 said:

Zrobiłem i działa, wyplata wpłaconych 20 też od razu przyszła na Revo. Ale jak ktoś nie chce potem narzekać że BTC spadło akurat po 180 dniach to może od razu wymienić na euro i będzie 50 euro po kursie za te pół roku. 

To co pier***isz że działa jak zrobiles im obrót, zaplaciles prowizje, i trujesz ludzi ze dziala. A wyplate zobaczysz za pol roku albo "W ogóle " wiec na c**j ty sie wypowiadasz powiedz mi to.