PanBonus Napisano Poniedziałek o 10:48 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 10:48 (edytowane) 🎁 25€ bonus od Bitvavo 🎉 🎉 Bonus wpada INSTANT 🎁 ✅ Niski depozyt (nawet 2€) ✅ Aby otrzymać bonus należy zrobić obrót (na łączną kwotę 20€) 1️⃣ Zarejestruj się z czystego linku: https://account.bitvavo.com/create?locale=en Kod polecenia: FC4024BD5C (dotknij kodu, skopiujesz do schowka) ❌ Nie pobieraj aplikacji, rejestrację przeprowadź przez WEB. W aplikacji nie podstawka się promocja 25€. 2️⃣ Dokonaj weryfikacji. 3️⃣ Wplac depozyt (min 2€), rekomenduje 20€ ale można to zrobić niskim depozytem, zgodnie z punktem 4. 4️⃣ Dokonaj obrotu na łączną kwotę 20€. Przez obrót rozumiane jest wpłata. Czyli wplac 10 razy po 2€ lub wplac jednorazowo 20€. 5️⃣ Bonus w ciągu kilku minut trafi na Twoje konto. 6️⃣ Program poleceń - 25€ za każde polecenie (maksymalnie 10 osób na link). ⌛ Można sprzedać od razu BTC, bonus do wypłaty za 180 dni. ✅ Zerowe koszty transakcji. Uważam, że warto 👍 🎉 Zapraszam do korzystania z promocji 🎉 Edytowane wczoraj o 09:21 przez PanBonus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziutek55 Napisano Poniedziałek o 12:21 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 12:21 Ciekaw jestem co adminowi przeszkadzałojak dodałem ze u mnie jest 50 euro i usunał mi post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziutek55 Napisano Poniedziałek o 19:18 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 19:18 6 godzin temu, ziutek55 napisał: Ciekaw jestem co adminowi przeszkadzałojak dodałem ze u mnie jest 50 euro i usunał mi post Verdien € 50 aan BTC voor elke vriend die je uitnodigt Als je een vriend uitnodigt en deze hun Bitvavo account verifieert, krijg jij € 50 in BTC en krijgt je vriend € 50 in BTC. Meer informatie Deze maand nog 9 referralbonussen over Jouw rewards € 50 in BTC voor iedere vriend die zich aanmeldt 15% van de handelskosten van je vrienden Rewards voor je vrienden € 50 in BTC zodra ze hun account hebben geactiveerd Ze traden de eerste € 10.000 zonder kosten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanBonus Napisano wczoraj o 09:22 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 09:22 Pamiętajcie o kodzie polecenia: FC4024BD5C Bez niego brak bonusu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ważka123 Napisano wczoraj o 21:00 Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 21:00 Wytłumacz mi jak jest z wypłata bonusowych środków, czy od razu można czy nie bo już nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krul_krypto Napisano 20 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 godzin temu 6 hours ago, Ważka123 said: Wytłumacz mi jak jest z wypłata bonusowych środków, czy od razu można czy nie bo już nie wiem ⌛ Można sprzedać od razu BTC, bonus do wypłaty za 180 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ważka123 Napisano 19 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 godzin temu Aha czyli jak wszystko wymienię na BTC to wypłacę inaczej muszę czekać te 180dni....duża prowizja za wypłate? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanBonus Napisano 13 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 godzin temu 5 godzin temu, Ważka123 napisał: Aha czyli jak wszystko wymienię na BTC to wypłacę inaczej muszę czekać te 180dni....duża prowizja za wypłate? Nie ma żadnej prowizji za wypłatę. Wplac 20€, wyplac 20€. Dostaniesz 25€ w BTC, możesz trzymać to BTC lub sprzedać do € - ale wartość bonusu jest do wypłaty za 180 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krul_krypto Napisano 12 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 godzin temu Polecam zainwestować w TAO lub Bitcoin Cash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi