bati1996 Napisano 13 Grudzień Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Grudzień (edytowane) siemka jest darmowe wld do odbioru ,moze ktos mi wyslać ?,rewanzuje sie tym samym. @bati1996.7147 Edytowane 13 Grudzień przez bati1996 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doradca Napisano 13 Grudzień Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Grudzień @bati1996 kapucynka.2304 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okpol1006 Napisano 13 Grudzień Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Grudzień okpol1006.1469 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tong6 Napisano 15 Grudzień Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Grudzień tong.7684 Z tego co doczytałem, nie da sie wymienić z kimś 1 za 1 więc proponuje żeby jakas osoba mi wyslala i napisała następny komentarz i potem następna tamtej osobie i taki łańcuszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LegionPL Napisano 15 Grudzień Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Grudzień legion.6333 również zapraszam na zamiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi