DamianStachursk Napisano 29 Listopad Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad (edytowane) Jak zdobyć bonus? Instrukcja krok po kroku: 🔵Krok 1: Przy rejestracji użyj mojego Kraktagu: @damianstachurski lub skorzystaj z tego linku: https://krak.app/@damianstachurski 🔵Krok 2: Zweryfikuj konto i wpłać 10$ (nie pomagam z depozytem) Po rejestracji: Dokonaj wpłaty w wysokości 10 USD (można przelewem lub kartą) 🔵Krok 3: Wyślij 1€ do innego użytkownika Tutaj masz dwie opcje: Wyślij do mnie (@damianstachurski) - odeśle Ci od razu! I to tyle! Teraz tylko czekasz na bonus. ⚠️ WAŻNE dla użytkowników Kraken! Jeśli już masz konto na Kraken lub Kraken Pro, żeby otrzymać bonus musisz: 📌Założyć Krak App na inny adres email 📌Użyć innego numeru telefonu Krak App to odrębna aplikacja od głównej platformy Kraken – traktuj to jak całkowicie nowe konto. Edytowane 4 Grudzień przez DamianStachursk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LegionPL Napisano 30 Listopad Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad Czemi nie napisales ze po wplacie trzeba czekac 3 dni zeby wyplacic !. Wysylam 1 euro. Odeslij jak nozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LegionPL Napisano 30 Listopad Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad Pronocja juz sie zakonczyla tak mi wyskoczylo jak wykonalem wszystkie kroki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano 30 Listopad Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad @LegionPL odesłałem Ci 1€ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano 30 Listopad Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 14 minut temu, LegionPL napisał: Pronocja juz sie zakonczyla tak mi wyskoczylo jak wykonalem wszystkie kroki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LegionPL Napisano 30 Listopad Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad Napisz mi na pw. Szukam jakiejsc apki z depo to 70€> z depozytem nic nie robilem a ty pewnie wiesz co dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano 30 Listopad Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad @LegionPL napisz do mnie na Telegram Whatsapp 721072970 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano 4 Grudzień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano 12 Grudzień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Grudzień W nocy wpadł kolejny bonus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi