Sakrvisek Napisano 6 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień (edytowane) 2 godziny temu, miron83 napisał: A czym cię oszukałem bo cię nie obrażam tylko ty tu jakieś wulgaryzmy piszesz. Chyba zacznę Pieniądze od ciebie wziąłem czy co obejmują wszystkich w rankingu płatnych jak i bezpłatnych nie wynika z odpowiedzi że liderzy są w rankingu bez aktywnych pakietów VIP tylko z wszystkimi członkami zespołu płatnymi jak i bezpłatnymi. W aurum też pisałeś że scam nie wypłaca nie mając nawet tego bo widać że wszystko wiesz najlepiej 🤣 Dobra wyjaśniłem cię i tyle ziomek nie kompromituj się bardziej pier***isz że LIDERZY VIP tylko są w rankingu i chłop zaprosił 1100 osób które zakupiły SUBSKRYBCJE XDDDD WYJAŚNIONY i tyle oszuście je***y Edytowane 6 Kwiecień przez Sakrvisek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miron83 Napisano 6 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień (edytowane) Zapewne jesteś najmądrzejszy i wszystko wiesz dzbanie bo ja cię nie obrażałem to pisząc swojego posta o yohi w tytule do 76 $ to na vip5 ilu trzeba mieć poleconych z płatną subskrypcję by móc tyle zarabiać a wklejasz to do dropa jak to jest hyip.Ktoś by to wziął na poważnie i co aktywował vip5 bo by myślał że tyle zarobi.Albo wypłacamy gdzie na binance lub inną giełdę jak portfel jest połączony po sieci ton tylko z binance. Token w tym hyipie jest tylko dodatkiem I tak jak pisał suport bo to jego słowa Najważniejsze na naszej platformie jest osiąganie zysków poprzez YOHICOIN. Dlatego wszyscy użytkownicy ciężko pracują, aby przyspieszyć proces wejścia na giełdę i zwiększyć wartość YOHI Zakup członkostwa VIP nie tylko pozwala zgromadzić więcej YOHI, ale także przynosi zyski w USDT i zapewnia stabilny dzienny dochód. Zwykli użytkownicy nie są w stanie zgromadzić dużej ilości YOHI, co oznacza, że przegapią okazję do osiągnięcia znaczących zysków. Nie będę tu pisał już nic więcej bo to nie jest powód do bluźnierstw czy wszyscy aktywowali czy nie to i tak trzeba mieć sporą strukturę by być na 1 miejscu i nicht tu nie bierze opłat za to od nikogo by być oszustem a tobie również mogłem pod postem napisać że jesteś oszustem. Koniec Edytowane 6 Kwiecień przez miron83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakrvisek Napisano 6 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień Godzinę temu, miron83 napisał: Zapewne jesteś najmądrzejszy i wszystko wiesz dzbanie bo ja cię nie obrażałem to pisząc swojego posta o yohi w tytule do 76 $ to na vip5 ilu trzeba mieć poleconych z płatną subskrypcję by móc tyle zarabiać a wklejasz to do dropa jak to jest hyip.Ktoś by to wziął na poważnie i co aktywował vip5 bo by myślał że tyle zarobi.Albo wypłacamy gdzie na binance lub inną giełdę jak portfel jest połączony po sieci ton tylko z binance. Token w tym hyipie jest tylko dodatkiem I tak jak pisał suport bo to jego słowa Najważniejsze na naszej platformie jest osiąganie zysków poprzez YOHICOIN. Dlatego wszyscy użytkownicy ciężko pracują, aby przyspieszyć proces wejścia na giełdę i zwiększyć wartość YOHI Zakup członkostwa VIP nie tylko pozwala zgromadzić więcej YOHI, ale także przynosi zyski w USDT i zapewnia stabilny dzienny dochód. Zwykli użytkownicy nie są w stanie zgromadzić dużej ilości YOHI, co oznacza, że przegapią okazję do osiągnięcia znaczących zysków. Nie będę tu pisał już nic więcej bo to nie jest powód do bluźnierstw czy wszyscy aktywowali czy nie to i tak trzeba mieć sporą strukturę by być na 1 miejscu i nicht tu nie bierze opłat za to od nikogo by być oszustem a tobie również mogłem pod postem napisać że jesteś oszustem. Koniec Ziomek ale ty zmieniasz temat gadamy o czymś innym a ty mi wyjeżdżasz o jakiś strukturach i tokenie dwubiegunówka niezła, ja o tym co pier***isz o jakiś tabelach liderach VIP a ty mi o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miron83 Napisano 6 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień (edytowane) Zobacz u siebie w poście o yohi lepiej będzie prościej co żeś pisał bo jak dropa od hyipa nie rozróżniasz to już inna sprawa bo nawet nie wiesz gdzie konkretnie wypłaca i kiedyś nawet dodawałeś post o yohi do gieldy w tematach i wszędzie gdzie się da 😁 to zostało usunięte i dajesz w nagłówku 76$ napisz tam jak to zdobyć a co do struktury to pisałem z tą samą Panią od suportu i tak nie podają w statystykach dokładnie ile kto ma VIP na stronie głównej tylko tych najlepszych co mają i VIP i bez VIP razem ogółem. Dlatego napisałem ci byś u siebie sprawdził czy wszystko ok bo widzę że lubisz gô..o robić tylko u siebie nic nie widzisz https://foxbet.pl/topic/50802-yohi-072-76/ Edytowane 6 Kwiecień przez miron83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi