Promo Napisano 18 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 godzin temu (edytowane) Trzeba zrobić też przelew sepa 0.01 euro z wise, revo lub jakiegokolwiek banku... https://coinmerce.io/r/zYbibqmU5p Bonus 10 euro Https://coinmerce.io Brak bonusu Black Friday z Coinmerce: Bonus Poleceniowy! Tylko od 25 do 28 listopada! Nie przegap naszej specjalnej oferty Black Friday. Udostępnij swój kod polecający i zarób 10 € za każdego znajomego, który dołączy do Coinmerce i spełni warunki. Co najlepsze - Twój znajomy też dostanie 10 €! Jak wziąć udział? Aby Twoje polecenie było skuteczne, musisz być zweryfikowanym użytkownikiem Coinmerce w trakcie trwania kampanii, a polecana osoba musi: Zarejestrować się w Coinmerce, używając Twojego unikalnego linku polecającego. Ukończyć pełną weryfikację konta (w tym weryfikację tożsamości i rachunku bankowego) przed zakończeniem kampanii (do 28 listopada). Jaka jest nagroda? Nagroda w wysokości 10 € trafi do Ciebie i 10 € do poleconego znajomego. Zostanie ona przyznana po pełnej weryfikacji konta nowego użytkownika. Nagroda jest wypłacana w kryptowalutach: 5 € w BTC (Bitcoin) oraz 5 € w ETH (Ethereum). 💡 Ważna Wskazówka (dla użytkowników z Polski) Choć oferta jest dostępna, aby została zaliczona, przy rejestracji wybierz adres zamieszkania wygenerowany dla Holandii, ale jako kraj pochodzenia wskaż Polskę. Edytowane 13 godzin temu przez Promo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
globster007 Napisano 15 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 godzin temu (edytowane) Założyłem pomożesz? Edytowane 15 godzin temu przez globster007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Promo Napisano 12 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 godzin temu @globster007 z czym ci pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
globster007 Napisano 12 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 godzin temu Założyłem zweryfikowałem gdzie jest ten bonus ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
globster007 Napisano 12 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 godzin temu @PromoZałożyłem zweryfikowałem gdzie jest ten bonus ? Co muszę dalej zrobić bo nie widzę żeby wpadł bonus a Twojego linku się zarejestrowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
globster007 Napisano 12 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 godzin temu @Promo Powiesz co dalej mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
globster007 Napisano 11 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 godzin temu 26 minut temu, Promo napisał: @globster007 z czym ci pomóc? Jak wypłacić bonus i gdzie go znajdę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Promo Napisano 11 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 godzin temu @globster007 dostałeś już? Zrobiłes tak jak w instrukcji na holandie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
globster007 Napisano 11 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 godzin temu @Promo tak na Holandie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
globster007 Napisano 11 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Promo napisał: @globster007 dostałeś już? Zrobiłes tak jak w instrukcji na holandie ? Ale bonusu nie widzę o co chodzi? Masz what's up? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
globster007 Napisano 10 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 godzin temu @Promoto pomożesz i powiesz o co tu biega? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LegionPL Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 godzin temu Pocztaj jego inne posty ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi