Gość Rafelsix Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Luty 2009 Gracie może w jakieś ciekawe gry online typu (MMO)? Jeżeli tak to może polecicie jakieś ciekawe tytuły? O to dwie gry, które według mnie warto zobaczyć, chociaż szczerze mówiąc to mamy pełno ciekawych gier online. Hattrick.org Najpopularniejszy manager piłkarski w internecie. Gra w to ponad 980 tys. ludzi w tym bardzo dużo Polaków. W lidze jest po 8 zespołów, mecze ligowe odbywają się co tydzień. Naprawdę hattrick bardzo wciąga. Powstało wiele innych menagerów, ale ten jest zdecydowanie najbardziej popularny. Gangsters.pl To polska gra kryminalna w której wcielasz się w rolę początkującego gangstera. Poznaj świat pełen przemocy, przekrętów oraz pięknych kobiet i hazardu. Co miesiąc rozdawane są ciekawe nagrody. Myślę, że to najlepsza gra spośród tych o fabule kryminalnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 27 Luty 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2009 Plemiona Gram na 11 świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 27 Luty 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2009 thecrims... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 27 Luty 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2009 http://world2.rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=331019205&ref=flink serwer 2 daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 28 Luty 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2009 http://world2.rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=331019205&ref=flink serwer 2 daje rade http://world3.knightfight.pl/?ac=vid&vid=93015486&ref=flink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 28 Luty 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2009 Nie mam pytań Edit: Który masz poziom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RosteK Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2009 managerzone.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 3 Marzec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2009 sokker.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 4 Marzec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2009 Nie mam pytań Edit: Który masz poziom? Nie wiem Chyba 12 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość majster Napisano 26 Maj 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Maj 2009 Znacie jakieś strony z grami on-line głównie poker? Chodzi mi o grę "for fun", żeby nie trzeba było wpłacać żadnej kasy. Miło by było gdyby można było też pograć np. w 3-5-8 czy tysiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 3 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Czerwiec 2009 Miło by było gdyby można było też pograć np. w 3-5-8 czy tysiąca. kurnik.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waclaw Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2011 nr aukcji na allegro: 1549887638 drużyna w sokkera na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AArvanity Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2011 Znacie jakieś strony z grami on-line głównie poker? Chodzi mi o grę "for fun", żeby nie trzeba było wpłacać żadnej kasy. Miło by było gdyby można było też pograć np. w 3-5-8 czy tysiąca. pokerrpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2011 posty w gadancu nie wliczaja sie w licznik bo tak widze odpisujesz na posty z przed 2 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pidzamka93 Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2013 hattrick ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waclaw Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2014 Sprzedam oddam drużynę z 10letnim stażem w Hattrick.org, zapewniony awans do V ligi... ktoś zainteresowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość syndrome30 Napisano 9 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2014 Wacław jesli aktualne odezwij sie bo niestety moge dopiero napisac po 30 dniach niby spam jak mozesz odezwij sie na syndrome401 @ wp . pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 9 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2014 ku**a co wy macie 14 lat ze graacie w gry ?? tylko HAx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edi8 Napisano 5 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2014 Czekając na prawdziwe rozgrywki EPL Gra demo - bez angażowania środków: http://games.ladbrokes.com/pl/games/virtual-sports/football-247 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi