PanBonus Napisano 6 Listopad Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 🎉 NOWA PROMOCJA – OSL Crypto Exchange 🔥 💰 Bonus dla Ciebie - 25 $ w BTC Zgarnij do 25 USD w BTC za wykonanie prostego zadania po rejestracji! ✅ Jak to działa: 1️⃣ Zarejestruj się z linku 👉 https://www.osl.com/globalEarlyBird?referralcode=8puFp7 2️⃣ W ciągu 14 dni wykonaj jedno z dwóch zadań: – Pierwszy trade min. 10 USD na rynku spot 💡 lub – Pierwszy depozyt min. 100 USD i trzymaj 14 dni. 3️⃣ Po wykonaniu zadania otrzymasz: 💵 25 USD w BTC na konto Funding Nagroda wpada na konto funding – możesz od razu wymienić lub wypłacić 💸 ⚡️ Polecający też zgarnia 10 USD w BTC za każdą aktywną osobę. 📲 Promocja ważna do 31.12.2025 📌 Wypłaty nagród realizowane w ciągu 30 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano 6 Listopad Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad Tylko na Paszport w PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano 6 Listopad Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad Temat do zamknięcia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
someonelikeme Napisano 6 Listopad Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 1 godzinę temu, DamianStachursk napisał: Temat do zamknięcia! Czemu, nie rozumiem ? Mialam robic i wygląda legit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano 6 Listopad Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad @someonelikeme Polska tylko na Paszport + podobno nie na Europę ta promocja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano 6 Listopad Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
someonelikeme Napisano 6 Listopad Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 1 godzinę temu, DamianStachursk napisał: Temat do zamknięcia! Czemu, nie rozumiem ? Mialam robic i wygląda legit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
someonelikeme Napisano 6 Listopad Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad To, ze paszport to nie problem, ale z regulaminu wynika faktycznie ze UE nie wchodzi do promocji. Zresztą promocja się skonczyla ... Ciekawe czy autor cos zarobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krocze_szatana Napisano 6 Listopad Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad Mi kilka godzin temu wpadł ref także chyba to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
someonelikeme Napisano 6 Listopad Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad Ale kampania niby skonczylasie 31, wiec mozliwe ze wpadlo ci za jakis wcześniejsza rejestracje. Mam nadzieję, ze autor posta się ustosunkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
someonelikeme Napisano 6 Listopad Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 59 minut temu, krocze_szatana napisał: Mi kilka godzin temu wpadł ref także chyba to działa Tzn twoj ref za założenie konta, czy ref za kogos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krocze_szatana Napisano Czwartek o 22:36 Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 22:36 Godzinę temu, someonelikeme napisał: Tzn twoj ref za założenie konta, czy ref za kogos ? Ref za kogoś. Dzisiaj zacząłem polecać także wykluczone że jakiś wcześniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanBonus Napisano Czwartek o 22:55 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 22:55 @DamianStachursk temat do zamknięcia bo tylko na paszport? Bądź poważny 😅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano Piątek o 11:09 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 11:09 @PanBonus doinformuj się bo promocja nie jest dla UE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
someonelikeme Napisano Piątek o 19:05 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 19:05 Z tego co mi powiedziala osoba z supportu, to 10 usd jest za zalozenie konta i pierwszy handel na spot, a 15 jest za depozyt na 100 i trzymanie go przez 2tygodnie. Trochę błędnie jest opisana ta promocja w poscie, nie wiem po co napisano 'lub' sugerujac, ze mozna sobie wybrac. To nie jest jedna promocja a dwie osobne. Zobaczymy czy dostane bonus, Pani z supportu powiedziala, ze sie kwalifikuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastianbastek Napisano Piątek o 23:45 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 23:45 Ja robię sling mając konto na Włochy więc mogę polecać pl numery więc jak się ma łeb i UJ to kombinuj haha Nie zawsze prosta droga jest jedyną 😅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hulajnogaxd Napisano Piątek o 23:49 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 23:49 A co 3 minuty temu, sebastianbastek napisał: Ja robię sling mając konto na Włochy więc mogę polecać pl numery więc jak się ma łeb i UJ to kombinuj haha Nie zawsze prosta droga jest jedyną 😅 Moge założyć haha a co daja za rejestrację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi