PanBonus Napisano 6 Listopad Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad #POWRÓT 🎁 Odbierz 5 USDT w prezencie od Kem App! 🎁 Zarejestruj bezpłatne konto w aplikacji Kem, przejdź prostą weryfikację i otrzymaj bonus powitalny o wartości 5 USDT. Jak to działa? Krok 1: Pobierz aplikację Krok 2: Zarejestruj się przez e-mail lub konto Google. Podczas rejestracji wpisz kod polecający (dotknij poniżej aby skopiować): (Dotknij i skopiuj kod, aby aktywować bonus) Krok 3: Ukończ weryfikację tożsamości 🎉 Po weryfikacji 5 USDT trafi na Twoje konto automatycznie. Krok 4: Wypłać środki od razu Bonus jest dostępny do natychmiastowej wypłaty – środki pojawią się kilka sekund po weryfikacji. 🫡Moje doświadczenie: Osobiście wymieniłem bonus na Solanę i dokonałem błyskawicznej wypłaty bez żadnych problemów. ⏩ Czym jest Kem? Kem to nowoczesna aplikacja finansowa umożliwiająca zarządzanie kryptowalutami i płatności z dowolnego miejsca na świecie. 🌍📱 🎉 Skorzystaj z okazji i odbierz swój bonus już dziś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
someonelikeme Napisano 6 Listopad Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad Promocja wrocila, a tym co zalozyli wcześniej placic nie zamierzają? Czekam juz dlugo, piszę do nich ciągle i zero odzewu. Trochę to nieuczciwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glancek11 Napisano Piątek o 21:27 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 21:27 Stworzyłem konto i nie dostałem ani grosza czemu oszukują ludzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonusgbc Napisano Piątek o 23:20 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 23:20 Oszukują ludzi miałem to samo i nic zero dają komu chcą i to trzeba pisać a pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastianbastek Napisano Piątek o 23:37 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 23:37 Bo to chodzi panowie o to żeby złapać ludzi jak twierdzą że mają dosyć z rozdawnictwem to nie dają ,jest taka fajna formułka że przy każdej kampania i to w każdej giełdzie że mogą dać a nie muszą ...to giełda im chodzi o to że zapraszają żebyś inwestował a jak powiesz że też inwestujesz danymi to prośba 🤣 Podpisujesz zawsze zgody itp giełdy i portfele nie są po to żeby zyskać 5 dolarów a żeby oni zyskali na tobie haha 😅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glancek11 Napisano Sobota o 06:54 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 06:54 Weźmie się ktoś w końcu za niego reklamuje apke za którą suwnic nie dostaje jak widać administracja ma to gdzieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano Sobota o 07:05 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 07:05 @glancek11 Nikt nie jest w stanie weryfikować i sprawdzać wszystkich postów. Przy każdym temacie jest opcja zgłoszenia i wystarczy tam opisać problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi