PanBonus Napisano 28 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 🎁WealthyHood – Odbierz darmową akcję o wartości 5-200€ ✅Dostępne w Polsce! ✅Otrzymaj prawdziwą akcję giełdową za dokonanie jednorazowego depozytu, który możesz wypłacić bez konieczności inwestowania. ✅ Jak to działa? Wpłacasz 101€ (depozyt zwrotny) Otrzymujesz darmową akcję o wartości 5-200€ Po 2-3 dniach możesz wypłacić swoje 101€ Po 60 dniach sprzedajesz akcję i wypłacasz zysk Bez ryzyka, bez ukrytych opłat! 📝 Instrukcja krok po kroku 1️⃣ REJESTRACJA Skontaktuj się ze mną – podaj adres e-mail, na który wyślę Ci osobiste zaproszenie Otwórz e-mail i kliknij "Get Started" Zarejestruj się przez e-mail (to bezpieczniejsza opcja) Wpisz kod OTP otrzymany na e-mail Ustaw swój kod PIN 2️⃣ WERYFIKACJA W polu Tax Identification Number wpisz swój PESEL Uzupełnij krótki formularz finansowy Weryfikacja przebiega automatycznie 3️⃣ AKTYWACJA KONTA Wybierz plan Basic (darmowy) Kliknij "Continue with Basic" ⚠️ Nie wybieraj planów płatnych! 4️⃣ UTWORZENIE PORTFELA Kliknij ikonę "Invest" (lewy dolny róg) Wybierz "My Portfolio" Kliknij "Start from scratch" Dodaj kilka przykładowych aktywów (np. AMD, Adobe) Potwierdź – portfel gotowy! 5️⃣ WPŁATA DEPOZYTU Po komunikacie "You're all set" wybierz "Regular bank transfer" Skopiuj dane bankowe z aplikacji Wykonaj przelew 101€ ze swojego konta € lub Revoluta 💡 Ważne dla użytkowników Revolut: Rodzaj konta: Firma (Business) Kraj odbiorcy: Irlandia 🎉 I to wszystko! Twoja bonusowa akcja pojawi się w ciągu 2-3 dni. Po 60 dniach możesz ją sprzedać i wypłacić środki razem ze swoim depozytem. 👍 Moje doświadczenie 2 miesiące temu otrzymałem akcję Netflix o wartości 17€. Bez problemu ją sprzedałem i wypłaciłem pieniądze. Dlatego z czystym sumieniem polecam tę aplikację! 📩 Chcesz skorzystać? Napisz do mnie, a wyślę Ci osobiste zaproszenie na Twój e-mail. Dzięki mojemu poleceniu otrzymasz bonus! Kontakt ze mną: Wiadomość na forum, e-mail: kaczmarzykalbert5@gmail.com telegram: @albertkaczmarzyk Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi