LegionPL Napisano 21 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Październik Rejestracja z linku Ewentualnie Kyc i depozyt(dobrowolnie) https://xrproll.com/register?referral=Jc8Jl Zarejestruj się teraz, aby otrzymać 10 USD, a także możesz otrzymać nagrodę w wysokości 10 USD za każdego zaproszonego znajomego. Możesz zarabiać 100-800 USD każdego dnia. Odbieranie nagród zajmuje tylko 3 minuty, a możesz je wypłacić w dowolnym momencie. 4. Kontakt: Forum 5. Forma wypłaty refbacku: Krypto lub waluta FIAT 6. Data zakończenia promocji z której korzystasz: Do odwołania 7. Gwarancja zwrotu kosztów w przypadku niepowodzenia: W przypadku niepowodzenia lub błędu po stronie XRPROLL refback nie zostanie wypłacony a koszta które poniesiesz nie zostaną zwrócone . 8. (opcjonalnie) Dodatkowy opis oferty: Zarejestruj się z mojego linku na XRPROLL I ZGARNIJ DO 5$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioapacz Napisano 22 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Październik Witam , czy możesz mi podpowiedzieć jak wypłacić 10$ , na razie wypłacam xrp na binance ale to tylkonskrawki są . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LegionPL Napisano 22 Październik Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Październik Mają to zrobic dzisiaj i normalnie ma wpadac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarabiajzemna Napisano 22 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Październik To wypłaca po groszu i co 10 min Nieopłacalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LegionPL Napisano 22 Październik Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Październik Ja mam juz automat i zarabia codziennie zadnych apek nie musze robic bo i tak samo siano wpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LegionPL Napisano 22 Październik Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Październik A moeli przywrocic bo dzisiaj bo bylo dużo wyższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi