Skocz do zawartości

Ysense.com | Szybki zarobek | Oferty | Ankiety |

Rekomendowane odpowiedzi

Czym jest ySense?

To zaufana i sprawdzona platforma (dawniej znana jako ClixSense), na której zarabiasz, wykonując proste czynności online.

Jak możesz zarabiać?

Płatne ankiety: Dziel się swoją opinią na temat produktów, usług i trendów, a firmy badawcze chętnie Ci za to zapłacą. To główne i najczęściej dostępne źródło dochodu!

Oferty gotówkowe: Wykonuj szybkie zadania, takie jak testowanie aplikacji, rejestracje na stronach czy oglądanie wideo.

Wypłaty: Zgromadzone środki możesz wypłacić za pośrednictwem popularnych metod, np. PayPal lub jako karty podarunkowe.

Odkąd korzystam, zarobiłem juz ponad 430$. Dziś przypomniałem sobie znow o tej platformie i juz wpadło mi 1,3$ za jedno zadanie z RevU (bokserki, multikonta)

Screenshot_2025-10-20-14-02-31-98_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.f2e2149afdf50ba2f2482271dfb5ad29.jpg

Zachęcam do rejestracji - https://www.ysense.com/?rb=62383970

Warto poświęcić chwilę jeśli ktoś potrzebuje coś zarobić, naprawde lepsze to, niz bzdurne oferty za rejestracje z których i tak nic nie ma (5$ bez depo! tylko KYC! od razu do wypłaty! 🤮), tylko podajesz swoje dane i czekasz na wielki ..uj. Tutaj w 2 dni czasem od 5-10$ da się wyciągnąć jeśli masz troche cierpliwości i chęci.

Edytowane przez CiroDiMarco

• Dodaj nową pozycję...