Wiktor03061999 Napisano 16 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik Masz zagraniczny numer? (To warunek) https://sling.link/join/Wf3tSq Download Sling Money and send cash instantly and easily anywhere in the world. Jeżeli zarejestrujesz się na zagranicznym numerze i do mnie napiszesz, wyślę ci pieniądze na Slin, ty otrzymasz 5$, a jai 5-25 €! Wypłacam natychmiast tobie połowę z wylosowanej kwoty. Wielkość wylosowanej kwoty potwierdzam screenem! telegram @wiktoorrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doradca Napisano 16 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik Siema miałeś robić ze mną Revo biznes pisałeś że chory po szpitalu nie odpisujesz mi na wiadomość ale promocje nowa umiałeś dodać jeszcze miałeś dać mi oświadczenie że zdjęcie przodu dowodu nie wykorzystasz do nie regalnych celów tu mi gadasz ogarniesz 5 osób na Revo biznes ale mam ci dać przód dowodu żebyś był zabezpieczenie a do teraz echo raz dałeś SMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor03061999 Napisano 16 Październik Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik Chłopie jesteś jakiś nawiedzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doradca Napisano 16 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik Nie bo po co chciałeś foto dowodu skoro i tak nie działasz z tym Revo biznes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastianbastek Napisano 16 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik ja mogę dać dowód ale mam okrągły 🤣🤣🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozik99 Napisano 17 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Październik To jest oszust uważajcie na tego kundla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi