maślankowo Napisano 13 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik Szukasz alternatywy dla Revoluta? Warto sprawdzić bunq – holenderski neobank działający na terenie całej Europy, posiadający pełną licencję bankową. Konto można założyć w kilka minut za pośrednictwem aplikacji – wystarczy zrobić selfie i potwierdzić tożsamość dowodem osobistym. Bonus powitalny: nowi użytkownicy mogą otrzymać 50 euro premii. bunq stanowi ciekawą alternatywę dla Revoluta czy Zena. Oferuje szybkie przelewy SEPA Instant oraz bezpłatną kartę wirtualną. Aktualnie trwa atrakcyjny program poleceń – zapytaj o zaproszenie bezpośrednio w wiadomości prywatnej, aby wziąć udział w promocji. Mam 3 linki w promocji z zakupem za 250 euro i 2 z opcji 1. Jak odebrać premię: Opcja 1: Zarejestruj się z linku polecającego Zasil konto kwotą 1000 euro Otrzymasz 50 euro bonusu Opcja 2: Zarejestruj się z linku polecającego Dokonaj zakupu kryptowalut o wartości 250 euro Otrzymasz 50 euro bonusu REFBACK 25 EURO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienek Napisano 13 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik Jestem zainteresowany opcja 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maślankowo Napisano 13 Październik Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 53 minuty temu, gienek napisał: Jestem zainteresowany opcja 2 napisałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor03061999 Napisano 14 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik Zainteresowany opcją nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek1331 Napisano Poniedziałek o 09:05 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 09:05 opcja 2 dostepna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi