PanBonus Napisano wczoraj o 13:13 Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 13:13 🎁 Zgarnij darmowe 5 USDT w Kem App! 🎉 ✅Załóż darmowe konto w aplikacji Kem i przejdź szybką weryfikację - a w nagrodę dostaniesz 5 USDT bonusu 🎁 ✅ Krok po kroku: 1. Pobierz aplikację z tego linku 👉 https://kemapp.io/download-kem 2. Podczas rejestracji (zarejestruj się przy uzyciu maila lub konta Google). Użyj mojego kodu (wpisz go w miejsce Referral Code: 5RHOMQZGT2 Dotknij i skopiuj, aby otrzymać bonus 🎁 3. Zweryfikuj konto i odbierz 5 USDT za darmo 💵. 4. Bonus jest od razu do wypłaty, wpada kilka sekund po weryfikacji! ✔️ Ja zamieniłem na solane i dokonałem wypłaty - instant! 💸 Kem to nowoczesna aplikacja finansowa, dzięki której możesz zarządzać swoimi pieniędzmi i płacić nimi gdziekolwiek jesteś. 🌍📱 👉 Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanBonus Napisano wczoraj o 13:51 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 13:51 Wypłata dochodzi w kilka sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano wczoraj o 13:56 Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 13:56 je**ć potwierdzaczy, ale potwierdzam działa 2m roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
globster007 Napisano wczoraj o 15:41 Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 15:41 Zrobiłem już dawno dwie minuty minęły jeszcze nie zweryfikowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
globster007 Napisano wczoraj o 15:42 Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 15:42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
globster007 Napisano wczoraj o 16:07 Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 16:07 Czemu tak długo trwa weryfikacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano wczoraj o 17:24 Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 17:24 Godzinę temu, globster007 napisał: Czemu tak długo trwa weryfikacja? Nie wiem zamiast pytać na forum to napisz do supportu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanaZ5 Napisano 23 godziny temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 godziny temu aktualnie nie działa żaden ze sposobów rejestracji, prawdopodobnie Polska już zablokowana, bo nie ma kierunkowego na liście dostępnych krajów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 22 godziny temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 godziny temu @yanaZ5 nie było kierunkowego od początku ja robiłem przez Apple i przeszło od razu ale to jakiś czas temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanBonus Napisano 21 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 godzin temu Godzinę temu, yanaZ5 napisał: aktualnie nie działa żaden ze sposobów rejestracji, prawdopodobnie Polska już zablokowana, bo nie ma kierunkowego na liście dostępnych krajów Rejestracje dalej przechodzą. Tak jak w Instrukcji - rejestrujesz się mailem. Bonusy wpadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glancek11 Napisano 19 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 godzin temu Ile czekałeś na weryfikację ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman777 Napisano 11 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 godzin temu weryfikacja wisi od wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanBonus Napisano 10 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 godzin temu Od godziny 17-19 wczoraj większość osób czeka na weryfikację. Jest to spowodowane przeciążeniem, za dużo Polaków na raz odwiedziło apke po 5$ 🫡 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
someonelikeme Napisano 8 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 godzin temu Zweryfikowali mnie, ale na razie bonusu brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioapacz Napisano 8 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 godzin temu Support też ma awarię , czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
someonelikeme Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 godzin temu Bawi mnie, ze te wszystkie firmy zawsze wymieniają w konfrontacji z polskimi użytkownikami xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi