Doradca Napisano Poniedziałek o 07:43 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 07:43 (edytowane) 🧩 Post: Hej wszystkim, Tym razem trafiłem na coś ciekawego — Unich Airdrop 🚀 💠 Co to w ogóle jest? Unich to nowa platforma typu OTC (peer-to-peer), która pozwala handlować aktywami bez pośredników. Projekt dopiero startuje i rozdaje tokeny $UN całkowicie za darmo w ramach dużej kampanii promocyjnej. Łączna pula airdropu to aż 500 milionów tokenów UN (czyli połowa całkowitej podaży!). ✅ Jak to działa: 1️⃣ Wejdź przez mój link 👉 https://unich.com/en/airdrop/sign-up?ref=KKqclqLtZZ 2️⃣ Zarejestruj się (email + kod OTP) 3️⃣ Codziennie klikaj przycisk „Tap to Earn” – za każdą godzinę zbierasz punkty „FD Points” 4️⃣ Możesz też zapraszać znajomych – za każdą osobę dostajesz dodatkowe punkty 5️⃣ Po zakończeniu kampanii punkty zostaną wymienione na tokeny $UN ⏰ Kiedy koniec airdropu? Oficjalna data zakończenia nie została jeszcze ogłoszona, ale według informacji z partnerów giełd (MEXC, Bitrue, Binance Square) listowanie tokena $UN planowane jest na Q1 2025. Warto więc wejść wcześniej, bo później punkty mogą już nie być naliczane. ⚡ Dlaczego warto? Darmowy start – bez KYC, bez depozytu Dzienny zarobek punktów z prostego klikania Projekt ma wsparcie dużych partnerów z rynku OTC Duża społeczność i aktywne aktualizacje 🧠 Moja rada: Zbieraj punkty codziennie, a najlepiej zrób parę poleceń, żeby przyspieszyć wynik – przypomina to stare dobre czasy airdropów, gdzie można było zgarnąć niezły bonus przed listingiem. 📎 Link do rejestracji: 👉 https://unich.com/en/airdrop/sign-up?ref=KKqclqLtZZ Edytowane Poniedziałek o 07:49 przez Doradca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi