PanBonus Napisano Środa o 15:08 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 15:08 🎁 Pierwsza ze stu możliwych do zdobycia nagród ~19 USDT w AIX właśnie wpadła 🫡 🎉 #Ju AIX Carnival - 𝗱𝗮𝗿𝗺𝗼𝘄𝗲 𝗹𝗼𝘀𝘆 𝘇𝗮 𝘇𝗮𝗽𝗿𝗼𝘀𝘇𝗲𝗻𝗶𝗲 𝘇𝗻𝗮𝗷𝗼𝗺𝘆𝗰𝗵 - nagroda bez depozytu jeśli masz znajomych, których zaprosisz. Termin wydarzenia: 5października 2025 Ju.com to platforma kryptowalutowa umożliwiająca handel tokenami oraz udział w promocjach i loteriach z nagrodami kryptowalutowymi. 1️⃣ Zarejestruj się https://www.jucoin.club/en/accounts/register?ref=WOTIS4&platform=android 2️⃣ Potwierdź swoją tożsamość (KYC - wgraj dokumenty i wideo, jeśli wymagane). Dołącz do wydarzenia: https://www.jucoin.us/en/landing-page/AIX0925?invitation_code=WOTIS4 👫 Zaproś znajomego (maksymalnie do 100 znajomych). 3️⃣ Zdobycie biletu na loterię - otrzymasz go, gdy zaproszony przez Ciebie znajomy ukończy KYC) a także dołączy do wydarzenia JU AIX Carnival. 🏆 Nagrody: 5 AIX (2$) 10 AIX (4$) 50 AIX (20$) 100 AIX (40$) 300 AIX (120$) 500 AIX (200$) Mi dziś za jedno polecenie wpadła nagroda od razu 50 AIX - zrobiłem handel na rynku spot i wypłaciłem 19 usdt na Binance. Wypłata szła 3 minutki, więc sprawdzone i wypłacalne. ✔️ Są też nagrody dla poleconych, ale za spełnienie konkretnych wymagań, np wpłata depozytu, trade itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanBonus Napisano Środa o 17:15 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 17:15 Kolejne nagrody wpadają. Zapraszam 💪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanBonus Napisano wczoraj o 02:16 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 02:16 Coraz częściej wpadają wyższe kwoty. Zapraszam 💪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi