PanBonus Napisano Poniedziałek o 16:24 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 16:24 🎉 #Ju Carnival - 𝗱𝗮𝗿𝗺𝗼𝘄𝗲 𝗹𝗼𝘀𝘆 𝘇𝗮 𝘇𝗮𝗽𝗿𝗼𝘀𝘇𝗲𝗻𝗶𝗲 𝘇𝗻𝗮𝗷𝗼𝗺𝘆𝗰𝗵 - nagroda bez depozytu jeśli masz znajomych, których zaprosisz. Termin: 25 września 2025 – 1 października 2025 Co to jest Ju . com? Ju.com to platforma kryptowalutowa umożliwiająca handel tokenami oraz udział w promocjach i loteriach z nagrodami kryptowalutowymi. 𝐊𝐫𝐨𝐤 𝐩𝐨 𝐤𝐫𝐨𝐤𝐮 : 1️⃣ Zarejestruj się https://www.jucoin.com/en/activity/Jucomactivity0925?invitation_code=WOTIS4 2️⃣ Potwierdź swoją tożsamość (KYC - wgraj dokumenty i wideo, jeśli wymagane). 3️⃣ Zdobycie biletu na loterię (otrzymasz go, gdy zaproszony przez Ciebie znajomy ukończy KYC). 🏆 Nagrody: 1 ASTER – $1.91 2 ASTER – $3.82 5 AVNT – $6.15 10 AVNT – $12.30 50 USDT – $50 100 USDT – $100 10 USDT Futures bonus – $10 ✔️ Są też nagrody dla poleconych, ale za spełnienie konkretnych wymagań, np wpłata depozytu, trade itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano Poniedziałek o 16:49 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 16:49 No zrobiłem weryfikację z twojego linku i co dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano Poniedziałek o 16:50 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 16:50 Nie dostałem nic xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanBonus Napisano Poniedziałek o 19:48 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 19:48 @DamianStachursk wystarczy czytać posty. 𝗱𝗮𝗿𝗺𝗼𝘄𝗲 𝗹𝗼𝘀𝘆 𝘇𝗮 𝘇𝗮𝗽𝗿𝗼𝘀𝘇𝗲𝗻𝗶𝗲 𝘇𝗻𝗮𝗷𝗼𝗺𝘆𝗰𝗵 - nagroda bez depozytu jeśli masz znajomych, których zaprosisz. Ja za Ciebie dostałem los, jeśli Ty zaprosisz kogoś, za każdą osobę dostaniesz 1 los. Max 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi