cryptoget Napisano 26 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień Uwaga! Dla ludzi którzy już że mną robili jakieś aplikacje zapraszam do zajrzenia na sam dół postu(dodatkowe info) ❣️❣️❣️ A teraz zajmijmy sie bonusem o ktorym wspomniałem w tytule tematu Poprzedni post został skasowany bez powodu . Prosta Akcją aby otrzymać bonus ! 1️⃣ Zakładamy konto z linka: https://app.nbx.com/login/signup?referral=HpU7FkXN6w 2️⃣ Po weryfikacji: odzywasz się do mnie : 576 227 858 telegram whats app, sms a nawet dzwon 3️⃣ wtedy: robie ci depozyt, wpada bonus 4️⃣ Bonus: to ok 6-7 euro a minimalna wyplata jest w DOT więc resztę ci dopłacam osobiście ( czas dopłaty do 12h) jestem zajętym człowiekiem i niestety nie mam aż tak cały czas czasu , piszę do mnie wielu ludzi i staram się odpowiadać blyszkawicznie o ile mogę) zazwyczaj od razu. Pracuje między 8 rano a 2 w nocy, czasem dluzej 5️⃣ ostatnie: co musisz zrobić to wyplata swojego DOT na portfel krypto bo jest najtaniej i najmniejsza kwota wyplaty. Wrzucam swoje LC które świadczy samo za siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 26 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień Powtarzacie tematy to usuwają jeden temat powinien być a nie wpierdzielacie się z tym NBX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryptoget Napisano 26 Wrzesień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień Ale mój temat jest inny skoro dopłacam więcej niż inni. I dbam o to aby każdy mógł wypłacić zamiast wkręcać ze od razu do wyplaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krocze_szatana Napisano 26 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień Zrobiłem z linku. Czekam na weryfikację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daavvv Napisano 26 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień Ile zatwierdzają depozyt np ltc? Wisi i nic się nie zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
globster007 Napisano 26 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień Wszystko jak najbardziej w porządku. Gościu Legit. Środki do wypłaty dorzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryptoget Napisano 26 Wrzesień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 28 minut temu, Daavvv napisał: Ile zatwierdzają depozyt np ltc? Wisi i nic się nie zmienia Około godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryptoget Napisano 26 Wrzesień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 51 minut temu, krocze_szatana napisał: Zrobiłem z linku. Czekam na weryfikację Skontaktuj się pod numerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krocze_szatana Napisano 26 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień U was też tak długo weryfikacja wisi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tong6 Napisano 26 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień @krocze_szatanatak, czekalem caly dzien a i tak mi odrzucili i nie wiem nawet dlaczego bo support nie istnieje a komunikatu tez zadnego po prostu do zrobienia jeszcze raz xd i teraz znow czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryptoget Napisano 27 Wrzesień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień UWAGA UWAGA UWAGA 🔥🔥 Awaria NBX ! ⛔️ Do odwołania proszę nie zakładać kont , jeśli założyłeś wstrzymaj się z wpłata. Support tlumaczy że to awaria czasowa i nad tym pracują. 🚫 na ten moment bardzo często nie dochodzą wpłaty lub bardzo długo trwają, wypłaty są anulowane i nie przechodzą weryfikację! Proszę o cierpliwość. Od razu dam znać kiedy support da znać że możemy działać dalej. PRAWDOPODOBNIE DZIŚ WSZYSTKO WRÓCI DO NORMY Pozdrawiam Miłego ❤️ NA TEN MOMENT NADAL TRWA AWARIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okpol1006 Napisano Środa o 09:21 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 09:21 Założyłem zweryfikowali i nie odpowiadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RewBoss Napisano wczoraj o 18:47 Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 18:47 Aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi