Promocja Napisano 24 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Wrzesień (edytowane) NBX 13 € 🎁 (TRADE 1$) OD RAZU DO WYPŁATY (WYPLACAMY W AVAX) Dołącz do NBX i odbierz bonus Bitcoin! https://app.nbx.com/login/signup?referral=QimJ2p4plg ✅ Otrzymasz 75 NOK w BTC jako prezent powitalny ✅ Aby otrzymać bonus, wystarczy wykonać jedną transakcję (wpłata, sprzedaż i to wszystko) BONUS PRZYCHODZI AUTOMATYCZNIE!!! ✅ Przez 12 miesięcy otrzymasz zwrot 20% prowizji od transakcji ✅ Wszystko wypłacane natychmiast po pierwszej transakcji 👉 Promocja jest teraz dostępna również w Polsce! 👉 Rejestracja jest szybka - wystarczy zweryfikować konto (KYC: paszport, dowód osobisty lub BankID) i dokonać pierwszej transakcji. Edytowane 26 Wrzesień przez Promocja Zmiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Promocja Napisano 24 Wrzesień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Wrzesień Wypłacajcie w sieci AVAX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo777 Napisano 25 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień Siema. Mogę założyć. Aktualne jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Promocja Napisano 25 Wrzesień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień @Elo777 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Promocja Napisano 25 Wrzesień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień Zapraszam serdecznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n0_n4m3 Napisano 25 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 1 godzinę temu, Promocja napisał: Zapraszam serdecznie ! Może byś tak odpisał na PW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bati1996 Napisano 25 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień daj znac czy legit,wstrzymam sie narazie z zakładniem konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oskar1899 Napisano 25 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień jak dlugo czeka sie na akceptacje wypłaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Promocja Napisano 26 Wrzesień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień @oskar1899 do 24 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Promocja Napisano 26 Wrzesień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień @n0_n4m3 odpisalem @oskar1899 do 24 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Promocja Napisano 26 Wrzesień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień @bati1996 Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Promocja Napisano 26 Wrzesień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień @Elo777 Aktualne 😃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Promocja Napisano 26 Wrzesień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień Bonusy dalej wpadają, pomogę wypłacić osobom które zrobią z mojego linku 🙈 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adeksonelo Napisano 26 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień (edytowane) Mogę zrobić a kiedy te 5 dajesz ? Odpisz pv Edytowane 26 Wrzesień przez Adeksonelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Promocja Napisano 26 Wrzesień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień @Adeksonelo Zakładasz, wysyłasz SS, widze kiedy zalicza i rosnie liczba poleconych wiec prosze i SS kiedy było założone lub jakikolwiek dowód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adeksonelo Napisano 26 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień (edytowane) Ja już założyłem, wysłałem screeny w wiadomości także Odpisz pw jak z tego wypłacić jak mogę tylko wpłacić a wypłata wgl nie działa? Edytowane 26 Wrzesień przez Adeksonelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchszyy Napisano 27 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień Działa to nadal? Bo chętnie dzisiaj założę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchszyy Napisano 27 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień Tylko nie mam fizycznego dowodu ale piszesz ze bankid przechodzi to biere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mebless Napisano 27 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień Założyłem 24 września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n0_n4m3 Napisano 27 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień Nie polecam chłopa spełniłem warunki a on twierdzi że nic nie ma nie zaliczyło itd i nie odpisuję polecam robić u kogoś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi