Thomas Napisano 21 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień Witam Zapraszam do rejestracji z mojego linka: https://refnocode.trade.re/5mj4k2dj Płacę 25 zł za zarejestrowanie konta i wykonanie weryfikacji KYC, wszystko powinno zająć dosłownie kilka minut. Po wykonaniu powyższych czynności proszę o informację na priv. Jestem aktywny praktycznie cały dzień więc płacę od razu. Pozdro i zapraszam do współpracy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Gotówka Napisano 22 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień Gotowe, napisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bati1996 Napisano 22 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień Konto założone,kyc przeszło,proszę o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1420 Napisano Sobota o 22:21 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 22:21 Aktualne ? Odezwij się jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero187 Napisano Niedziela o 00:04 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 00:04 Zarejestrowany i zweryfikowany na Trade republic. Odezwiesz się z bonusem??? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wavyything Napisano Poniedziałek o 01:59 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 01:59 zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kksjust Napisano Poniedziałek o 07:23 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 07:23 Zrobione teraz Twoja kolej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwrrr Napisano Poniedziałek o 09:19 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 09:19 Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bati1996 Napisano Wtorek o 10:39 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 10:39 jak cos to zapraszam tak samo https://refnocode.trade.re/cjgwg7b8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzIkU420 Napisano wczoraj o 10:39 Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 10:39 Zrobiłem wszystko co trzeba ale nie mogę napisać priv do ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi