cryptoget Napisano 21 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 🔥 Nowa promocja Bit2Me! 🔥 20 euro do zgarnięcia w kilku prostych krokach . 1️⃣ Zarejestruj się z linku https://bit2me.com/register?prm=REFSEP20&utm_medium=web&utm_source=new_ref&utm_campaign=referidosseptiembre25&mkt_kind=referral&code=93A-YFV-HG2 2️⃣ wykonaj Kyc 3️⃣ Następnie wpłacamy dowolną kwotę, zależy ile chcesz wykonać trade'ow 4️⃣ następnie kupujemy i sprzedajemy jakieś krypto aby wyszło conajmniej 100 euro KUPNA , Bezpiecznie jest zrobić z jakąś Górka np 105euro 5️⃣ 20 euro zasila nasze konto 😀 promocja trwa do 30 września!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 21 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień Bit2me nie polecam robić promek zablokują bonus i nic nie wypłacisz nie nie jestem jedynym przypadkiem wiele osób ma ten sam problem 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryptoget Napisano 21 Wrzesień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień Jeśli robiłeś multi to każda firma zablokuje . Najpierw wchodzą a potem blokada . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 22 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień Nic nie było multi robione 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okpol1006 Napisano 22 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień Można wpłacić 5€ i zrobić 21 transakcji kupno sprzedaż ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastianbastek Napisano 23 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień Mnie zawiesili przelew na dwa miesiące, ogólnie to zależy jak komuś się uda apka ma błędy i wyjdzie na plus ale może odzyskiwać depo bardzo długo albo nie odzyskać depo w ogóle próbowałem promocje koło grudnia tamtego roku a w lutym doszedł depozyt nie ufam im za grosz 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krocze_szatana Napisano 24 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Wrzesień Potwierdzam- nie róbcie tam nic. Mi także zablokowali konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi