Doradca Napisano 20 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień 💎 Crypto.com – Odbierz 10 € w CRO za ponowną weryfikację konta (EU Exclusive) Hej wszystkim! W aplikacji Crypto.com pojawiła się nowa promocja EU Exclusive, w której można zdobyć 10 € w tokenie CRO za ponowną weryfikację konta. Jak to działa: 1. Zaloguj się do swojej aplikacji Crypto.com. Lub załóż konto z linku promocyjnego https://crypto.com/app/md9nqaemxh Można również skorzystać z wszystkich dostępnych ofert promocyjnych po rejestracji i odbierać nagrody z wszystkich 2. Na ekranie głównym znajdź baner „EU Exclusive – Earn €10 in CRO by re-verifying your account”. 3. Kliknij Rozpocznij, uzupełnij wymagane dane i prześlij dokumenty tożsamości (KYC). 4. Wypełnij krótki quiz, jeśli się pojawi. 5. Po zatwierdzeniu re-weryfikacji nagroda w wysokości 10 € w CRO zostanie dodana do Twojego portfela (zwykle w ciągu kilku – kilkudziesięciu dni). ⚡ Ważne: Oferta przeznaczona jest dla użytkowników z UE. Promocja jest ograniczona czasowo i liczbowo – im szybciej wykonasz kroki, tym większa szansa na nagrodę. Przed przystąpieniem upewnij się, że korzystasz z oficjalnej aplikacji i baneru Crypto.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LegionPL Napisano 20 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień Dziala jak sie nowe konto zalozy? Bo w maju usunalem bo slabe promki mieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doradca Napisano 20 Wrzesień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień Tak działa bo mi podali ludzie ze też mieli kiedyś i od nowa zrobili tam wg są mega promocje można wszystko wykorzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
someonelikeme Napisano 20 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień Hmm ja tego nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
someonelikeme Napisano 20 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień Nawet nie mogę znaleźć takiej aktywnej kampanii w necie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi