affiget Napisano 15 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Wrzesień Po pomyślnej weryfikacji, wysyłam ci bonus 20 PLN od razu jak tylko wejdzie w aplikacji ( Jestem od 7 rano do północy ) Co trzeba zrobić? Zakładamy konto z linku poniżej i przechodzimy KYC https://refnocode.trade.re/q7jzsbs1 Kontakt Telegram : 518037691 W aplikacji jest również bonus na 150 złotych za depozyt 400 PLN i zrobienie 3 transakcji. Możesz również zdobyć bonus 50 pln za polecenie swojego znajomego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
affiget Napisano 16 Wrzesień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień Dalej aktualne, zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honbarsu Napisano 16 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień @affigetwbiłem z Twojego linku, sprawdź, czy weszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
affiget Napisano 16 Wrzesień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień @honbarsu hej, tak wskoczylo napisz do mnie na telegramie, tutaj rzadko wchodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honbarsu Napisano 16 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień (edytowane) @affigetnie wyszukuje Cię na TG (ustawienia prywatności - masz widoczność numeru ustawioną tylko dla Twoich kontaktów). Napisałem Ci DM Edytowane 16 Wrzesień przez honbarsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
affiget Napisano 16 Wrzesień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień @honbarsu już powinno być okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honbarsu Napisano 16 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień Blik już idzie 2 godziny😂, zalecam więc użytkownikom ostrożność w korzystaniu z tej oferty🤘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honbarsu Napisano 17 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień Blika, jak nie było, tak nie ma, proszę więc moderację forum o , zamknięcie tego wątku i zablokowanie autora tematu, żeby nie scamował innych🚨 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi