Doradca Napisano 21 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 godzin temu (edytowane) ❗️⭐️NADAL DZIAŁA⭐️❗️ ✅️ STARA NOWOŚĆ - POWRÓT Royaltiz! 🔥 2 BONUSY do 140€ KAŻDY! 💳 Minimalny depozyt KARTĄ - 15€. ✅️PRZELEWEM MOŻNA WYSŁAĆ 2€ I TEŻ DOCHODZI (Z REVO JEST NATYCHMIAST) 🔥 Jak zgarnąć bonus? 1️⃣ Zarejestruj się z linku 👇 https://www.royaltiz.com/referral/c36fb19a-36e9-4f4b-bb5c-b2b8d50e8b0c ✅️NARODOWOŚĆ: 🇩🇪GERMANY❗️ ✅️COUNTRY OF RESIDENCE: 🇩🇪GERMANY❗ 2️⃣Pod "Country of residence" Kliknij "I have a Promo Code" i Wpisz kod: RT2025 3️⃣ [WEJDŹ W MENU --> PROFIL] Zweryfikuj konto (dowód przód + tył, bez selfie) ✅️WPISZ POLSKI ADRES ℹ️NARODOWOŚĆ I KRAJ ZAMIESZKANIA ZOSTAW 🇩🇪GERMANY🇩🇪 4️⃣ Wpłać 15€ (KARTĄ LUB 2€ PRZELEWEM) 5️⃣ Kup najtańszą kartę (~1€) 6️⃣ W zakładce Rewards odbierz 2 losowe karty bonusowe (do 140€ każda!) ✅️WYBIERAJ KARTY Z FLAGĄ NIEMIEC 7️⃣ Sprzedaj karty i wypłać środki 🚀 ℹ️ Dodatkowe info: ✅️ Wpłaty i wypłaty darmowe ✅️ Możesz zgarnąć nawet do 280€ 🎁 ✅️ Wypłaty idą zwykłym Sepa Edytowane 11 godzin temu przez Doradca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doradca Napisano 11 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 godzin temu Promocja jeszcze aktualna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doradca Napisano 7 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 godzin temu Pamiętajcie o poleceniach gdyż też można otrzymać karty i sobie wylosować nawet za 280 Euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marceloelo06 Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 godzin temu Działa ? Napiszesz pv bo nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doradca Napisano 4 godziny temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 godziny temu Tak działa cieba zrobić z zgodnie z instrukcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marceloelo06 Napisano 4 godziny temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 godziny temu Napisałem na czacie po angielsku że nie mogę wypłacić i że nie dostałem drugiej karty to wyjebało mnie z konta i dali mi bana na stronę dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marceloelo06 Napisano 4 godziny temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 godziny temu Utopione siano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi