Hulajnogaxd Napisano 18 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 godzin temu (edytowane) Witam. REF LINK: https://freecash.com/r/6053a9e56acb37521fe7 NAJLATWIEJSZE I NAJSZYBSZE KILKA DYSZEK ZA DARMO. PRZECZYTAJ DO KONCA Po rejestracji z mojego refflinku odrazu po rejestracji i zainstalowaniu 1 gry uruchamia sie oferta ważna tylko przez 24h, dzięki której co 7 minut za samo wejscie do pierwszej zainstalowanej gry dostaję sie 0.61zl, mozna uzbierac az 88zl jesli odbierze sie wszystkie wejscia do gry co 7 minut bardzo latwa i przyjemna promocja, bardzo polecam nawet dla leniwych dobic sobie chociaż z 10 czy 20zl, ponieważ wyplacic mozna już od 5 zl. Ja osobiście nabilem 32zl w kilka godzin i zleciłem wyplate OFERTA WAZNA TYLKO PO REJESTRACJI Z MOJEGO LINKU DLA NOWYCH GRACZY I TYLKO PRZEZ PIERWSZE 24H!!!! ZAŁĄCZAM NIŻEJ POTWIERDZENIA PROMOCJI Dodatkowo codziennie dostajemy losowy bonus od 20 groszy do 43zl! jesli przez 7dni będziemy odbierac swoje kręcenie to 7dnia dostaniemy extra szanse na wygraną wiekszej kwoty serdecznie polecam promocje póki trwa! REF LINK: https://freecash.com/r/6053a9e56acb37521fe7 Edytowane 17 godzin temu przez Hulajnogaxd Dodanie informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hulajnogaxd Napisano 8 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 godzin temu JEŚLI CHCESZ WYPŁACIĆ TO CO UZBIERAŁEŚ WCZEŚNIEJ BEZ ZBIERANIA CALEJ KWOTY BONUSU, CZYLI MINIMUM 8.70ZL TO GDZIEŚ PO OKOLO 3/4H OD ZALOZENIA KONTA W ZAKLADCE WYPLATY NA SAMEJ GÓRZE BĘDZIE INFORMACJA ZE MASZ AKTYWNY BONUS 21ZL I ZEBY WYPŁACIĆ MUSISZ UZBIERAC 80ZL. KLIKAMY NA TO ŻEBY SIE ROZWINĄŁ PASEK I KLIKAMY ANULUJ BONUS ! WTEDY TE 21ZL BONUSOWE ZNIKA Z SALDA I MOZNA WYPŁACIĆ TO CO SIE ZAROBIŁO BEZ ZBIERANIA PIENIĘDZY DO 80ZL MINIMALNA PIERWSZA WYPLATA TO 8.70ZL GODZINKE CZASU ZAJMUJE UZBIERANIE PIERWSZYCH 10ZLOTYCH POLECAM BO MILA PRZYJEMNANA I SZYBKA PROMOCJA BEZ DEPO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi