Skocz do zawartości

29€ od razu ! TRICK NA WYPŁATE ROBINHOOD OD RAZU BEZ CZEKANIA 180 DNI

Rekomendowane odpowiedzi

Cześc wszystkim!

Znalazłem trick na wypłatę bonusu bez czekania 180 dni! Dla nowych jak i obecnych użytkowników. (punkt nr 5 na dole)

Jak to zrobić? Zobacz niżej

Mój link polecający

https://join.robinhood.com/eu_crypto/krzyszk-6847d5/

Rejestracja przez mój link pozwala zdobyć 59€ w bonusach od platformy. 

Bonus składa się z: 25€ w kryptowalutach + 4€ za zrobienie dwóch prostych quizów + 30€ w "Stock Tokens"

Uwaga! Wypłacić można na ten moment jedynie 29€ bonusu, ponieważ 30€ w Stock Tokens nie jest dostępne do sprzedaży. Platforma poinformuje nas kiedy będzie taka możliwość.

Proces rejestracji i otrzymania bonusu

1. Po naciśnięciu w link wpisz swój adres e-mail, pobierz aplikację i załóż konto na ten sam e-mail. Aby bonus się zaliczył musi być ten sam!!!

2. Po spełnionej weryfikacji, dokonaj wpłaty przelewem (najlepiej z revoluta) na kwotę (minimum) 25€. Dane znajdziesz (po naciśnięciu w ikonę ludzika na głównej stronie) w zakładce Przelew Pieniędzy

3. W momencie otrzymania środków na koncie Robinhood, dostajecie bonus 25€ w krypto.

4. Na stronie głównej na dole są 2 quizy:

Quiz Bonk 2€ Odpowiedzi: Memecoin | Solana | Boże Narodzenie 2022 | 50%, 

Quiz Avax 2€ Odpowiedzi: Skalowalna platforma blockchain | Natywny token Avalanche | C-Chain... | Grupa walidatorów | Oba powyższe,

5. Trick na natychmiastową wypłatę 

W zakładce quizów naciśnij kafelek z napisem Stock Tokens, przejdźcie dalej i naciśnijcie "Sprawdź wiedzę" Uwaga!!! Często nie ma quizu i należy postępować dalej wg instrukcji

Na stronie głównej naciśnijcie lupę, wybierzcie zakładkę akcje i naciśnijcie w dowolną. Naciśnijcie KUP

Przeniesie was to do formularza, wypełnijcie go, może poprosić o podanie PESELU ( robinhood pyta o nip, ale trzeba wpisać pesel) 

Na pytania najlepiej wybierać 1-szą opcję od góry.

Po tym otrzymacie 30€ w akcjach SpaceX i OpenAI [ te 30€ będzie możliwe do wypłaty gdy platforma nas o tym poinformuje ]

Sprzedajcie wszystkie posiadane krypto i wypłaćcie na swoje konto.

(Wcześniej bonus 25€ w krypto nie mógł być wypłacony przez 180 dni)

W razie wątpliwości, odpowiem na pytania.

https://join.robinhood.com/eu_crypto/krzyszk-6847d5/

Edytowane przez cryptoget

Jak nie działa? Próbowałeś chociaż? Ja tak i wypłaciłem 

System liczy akcje jako dodatkowa gotówką której nie trzeba przetrzymywać więc portfolio jest powyżej ceny krypto które mamy zablokowane więc właśnie dziala.  

• cryptoget changed the title to 29€ od razu ! TRICK NA WYPŁATE ROBINHOOD OD RAZU BEZ CZEKANIA 180 DNI

Aczkolwiek ja btc też wypłacałem i u mnie było tak 

Dostałem za 3 quizy ale za stockowe akcje tylko po 5€ . Wy macie teraz 30 za stock akcje a krypto za to można wypłacić błędem robinhooda. 

Nie wiadomo ile to potrwa ale polecam się spieszyć 

Screenshot_20250819_225151_Robinhood.jpg

Screenshot_20250819_225212_Robinhood.jpg

• Dodaj nową pozycję...