cryptoget Napisano 15 Sierpień Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień (edytowane) Cześc wszystkim! Znalazłem trick na wypłatę bonusu bez czekania 180 dni! Dla nowych jak i obecnych użytkowników. (punkt nr 5 na dole) Jak to zrobić? Zobacz niżej Mój link polecający https://join.robinhood.com/eu_crypto/krzyszk-6847d5/ Rejestracja przez mój link pozwala zdobyć 59€ w bonusach od platformy. Bonus składa się z: 25€ w kryptowalutach + 4€ za zrobienie dwóch prostych quizów + 30€ w "Stock Tokens" Uwaga! Wypłacić można na ten moment jedynie 29€ bonusu, ponieważ 30€ w Stock Tokens nie jest dostępne do sprzedaży. Platforma poinformuje nas kiedy będzie taka możliwość. Proces rejestracji i otrzymania bonusu 1. Po naciśnięciu w link wpisz swój adres e-mail, pobierz aplikację i załóż konto na ten sam e-mail. Aby bonus się zaliczył musi być ten sam!!! 2. Po spełnionej weryfikacji, dokonaj wpłaty przelewem (najlepiej z revoluta) na kwotę (minimum) 25€. Dane znajdziesz (po naciśnięciu w ikonę ludzika na głównej stronie) w zakładce Przelew Pieniędzy 3. W momencie otrzymania środków na koncie Robinhood, dostajecie bonus 25€ w krypto. 4. Na stronie głównej na dole są 2 quizy: Quiz Bonk 2€ Odpowiedzi: Memecoin | Solana | Boże Narodzenie 2022 | 50%, Quiz Avax 2€ Odpowiedzi: Skalowalna platforma blockchain | Natywny token Avalanche | C-Chain... | Grupa walidatorów | Oba powyższe, 5. Trick na natychmiastową wypłatę W zakładce quizów naciśnij kafelek z napisem Stock Tokens, przejdźcie dalej i naciśnijcie "Sprawdź wiedzę" Uwaga!!! Często nie ma quizu i należy postępować dalej wg instrukcji Na stronie głównej naciśnijcie lupę, wybierzcie zakładkę akcje i naciśnijcie w dowolną. Naciśnijcie KUP Przeniesie was to do formularza, wypełnijcie go, może poprosić o podanie PESELU ( robinhood pyta o nip, ale trzeba wpisać pesel) Na pytania najlepiej wybierać 1-szą opcję od góry. Po tym otrzymacie 30€ w akcjach SpaceX i OpenAI [ te 30€ będzie możliwe do wypłaty gdy platforma nas o tym poinformuje ] Sprzedajcie wszystkie posiadane krypto i wypłaćcie na swoje konto. (Wcześniej bonus 25€ w krypto nie mógł być wypłacony przez 180 dni) W razie wątpliwości, odpowiem na pytania. https://join.robinhood.com/eu_crypto/krzyszk-6847d5/ Edytowane Poniedziałek o 18:31 przez cryptoget Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxer4 Napisano 16 Sierpień Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień @cryptoget taki trick ze nie dziala temat kosz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryptoget Napisano 16 Sierpień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień Jak nie działa? Próbowałeś chociaż? Ja tak i wypłaciłem System liczy akcje jako dodatkowa gotówką której nie trzeba przetrzymywać więc portfolio jest powyżej ceny krypto które mamy zablokowane więc właśnie dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxer4 Napisano 16 Sierpień Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień (edytowane) @cryptoget udalo sie dostalem to 30$ tylko lipton i tak trzeba czekac.. Edytowane 16 Sierpień przez foxer4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryptoget Napisano 16 Sierpień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 3 godziny temu, foxer4 napisał: @cryptoget udalo sie dostalem to 30$ tylko lipton i tak trzeba czekac.. To sprzedaj teraz crypto które masz . I wejdź w wypłaty to zobaczysz że możesz wyslac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryptoget Napisano Poniedziałek o 18:31 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 18:31 Działa nadal działa. Polecam robić póki działa i można zgarnąć 29 euro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryptoget Napisano Wtorek o 07:18 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 07:18 Dla zainteresowanych podam również crypto w które teraz warto zainwestować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczmarek2172 Napisano Wtorek o 07:22 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 07:22 Napisz do mnie na telegram. 798001884 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczmarek2172 Napisano Wtorek o 07:23 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 07:23 (edytowane) Może się dogadamy. Albo @alfons2172 tez na telegram Edytowane Wtorek o 07:23 przez Kaczmarek2172 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryptoget Napisano Wtorek o 18:06 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 18:06 Pojawił sie nowy quiz na Robinhood! Teraz nagroda to 31€ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano Wtorek o 18:14 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 18:14 @cryptoget jaki to quiz daj screena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
someonelikeme Napisano Wtorek o 18:21 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 18:21 Nie ma zadnego nowego quizu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryptoget Napisano Wtorek o 20:48 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 20:48 Faktycznie. Drugi raz mi avax wskoczył. Miałem informacje ze mam do odbioru ale faktycznie nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryptoget Napisano Wtorek o 20:50 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 20:50 2 godziny temu, DamianStachursk napisał: @cryptoget jaki to quiz daj screena Wcześniej miałem poprostu dwa pomijając akcje dzięki którym wypłacamy zablokowane crypto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryptoget Napisano Wtorek o 20:58 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 20:58 Aczkolwiek ja btc też wypłacałem i u mnie było tak Dostałem za 3 quizy ale za stockowe akcje tylko po 5€ . Wy macie teraz 30 za stock akcje a krypto za to można wypłacić błędem robinhooda. Nie wiadomo ile to potrwa ale polecam się spieszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryptoget Napisano Środa o 12:56 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 12:56 Zostało ostatnie 5 dni promocji ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryptoget Napisano wczoraj o 09:33 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 09:33 Najlepszy moment aby zainwestować w pepe ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryptoget Napisano 9 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 godzin temu Ostatnie 3 dni promocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi