Doradca Napisano 15 Sierpień Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień Myślisz, że z długami lub komornikiem nie ma szans na telefon w Play? Też tak myślałem… aż znajomy z obsługi klienta podpowiedział mi legalną furtkę, z której sam skorzystałem! ✅ Krok 1: Zamawiasz kartę SIM w 👉 Virgin Mobile – abonament 30 zł/mies., bez opłaty aktywacyjnej, umowa bezterminowa. ✅ Krok 2: Podpisujesz przy kurierze lub przez bankowość online. ✅ Krok 3: Płacisz 3–5 miesięcy po 30 zł – Play widzi, że jesteś rzetelnym klientem. ✅ Krok 4: Składasz wniosek o telefon w Play… i dostajesz go na raty, nawet przy kiepskiej historii! Ja wziąłem nowy smartfon, a wcześniej w każdej sieci miałem odmowę. Tu masz link, póki jeszcze działa: 👉👉👉Virgin na kartę oferta promocyjna 💡 Nie wiadomo, ile ta opcja będzie dostępna – Play może to wkrótce zamknąć. 📌 Podsumowanie – skrócony przepis: 1️⃣ Virgin Mobile – 30 zł/mc, bez opłaty startowej. 2️⃣ Podpisz umowę kurier/online. 3️⃣ Opłać min. 3 miesiące. 4️⃣ Złóż wniosek o telefon w Play – szanse mocno rosną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano 15 Sierpień Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 😆😆😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doradca Napisano 16 Sierpień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień Za te 30 złotych mamy 60 GB wszystko bez limitu zero opłaty aktywacyjnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doradca Napisano Wtorek o 05:27 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 05:27 Dalej aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi