cryptoget Napisano 9 Sierpień Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień Instrukcja bardzo prosta! Ściągamy apke i rejestrujemy się: https://payy.link/invite/WMGK61 Następnie klikamy na dole add your pay card Wtedy przechodzimy proces weryfikacji ( ok 2min) Od razu zatwierdzają i wpada nam 10k punktów które po 24h wymieniamy na 4$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trazzer93 Napisano 9 Sierpień Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień No jak już Ty dostajesz te punkty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glancek11 Napisano 9 Sierpień Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 4 godziny temu, Trazzer93 napisał: No jak już Ty dostajesz te punkty... Nie jak wejdziesz rewards to masz tam claim invite code Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olo Napisano 9 Sierpień Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień cryptoget, chcę się Panie kolego dowiedzieć gdzie są moje cztery dolary 😄 Chyba tylko zapraszający dostaje punkty, a może tylko ja mam z tym problem, w każdym bądź razie proszę o łaskawe wytłumaczenie Łopato logicznie może ja coś robię źle, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trazzer93 Napisano 9 Sierpień Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień Ludzie na makecash wrzucił ktoś to samo i już nie ma tego tematu... Nie ma żadnej kasy za rejestrację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruce Napisano 10 Sierpień Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień This is shit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prajsik Napisano 11 Sierpień Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Sierpień O, to już drugie farmazońskie ogłoszenie, leci ban dla cryptogetdzbana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi