Trazzer93 Napisano 1 Sierpień Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień https://heycash.com/register?ref=9f3bd46c-1715-45e6-82d2-b8c097059c80 Wypłaty visa prepaid,PayPal itd. Pierwsza wypłata od 5000 punktów,czyli równowartość 5$ Visa prepaid,potem od 1000 punktów Załączam screen, że wypłaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trazzer93 Napisano 2 Sierpień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień (edytowane) Polecam wam ofertę wirex jeśli jeszcze nie macie konta tam.Jest dobry bonus w HeyCash za samą rejestrację wpada prawie 8 tys punktów Edytowane 2 Sierpień przez Trazzer93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalpolbo Napisano Sobota o 18:21 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 18:21 Na co robisz wypłaty? Bo mi żaden portfel crypto ani nawet na totalu zagrać nie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
someonelikeme Napisano Sobota o 21:01 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 21:01 Mnie nie zaplacili za wirex , choc dostarczylam wszystkich dowodów itd (takich osób jest mnóstw) Nie polecam robienia ofert- niektorym się udaje, ale większość nie dostaje pieniędzy, albo banują konta przy probie wypłaty większej kwoty. Takie strony lepiej wykorzystać do ankiet i wypłaca od razu jak osiągnie się minimum do wypłaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trazzer93 Napisano Sobota o 21:14 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 21:14 Wirex jest od 7-14 dni zanim Cię zatwierdzą,wiem,bo sam tyle czekałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
someonelikeme Napisano Sobota o 21:40 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 21:40 To juz bylo pare miesięcy temu. Nie zatwierdzili i odmowili wyplaty. Powiedzieli, ze 'sledzenie' się nie powiodło. Czytalam fora interesujacy i to się często zdarza. Pewnie niektorym się udaje, ale wole ostrzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trazzer93 Napisano Sobota o 22:23 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 22:23 Ok, ale u mnie było wszystko ok, jak zresztą widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trazzer93 Napisano Niedziela o 11:44 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 11:44 Zapraszam do rejestracji z mojego linku ,bo macie 10%wiecej z ankiet przez 24 godziny od rejestracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi