MultiRobin Napisano 26 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec Witam. Dowiedziałem sie ze jest możliwość robienia multi z rohinhood nawet bez usuwania konta! Ale trzeba spełnić dokładnie warunki i sa większe kwoty wypłacane od razu . ⚡️Zakladamy konto z tego linku (koniecznie inny nr telefonu i inny mail niż poprzednio) https://join.robinhood.com/eu_crypto/krzyszk-6847d5/ ⚡️normalnie wbijamy swoje dane bez kombinowania . Wybieramy szybka weryfikację. ( tym razem trwa to do 2 dni zazwyczaj) ⚡️po zweryfikowaniu wpłacamy przez revo 25euro ( bezpiecznie 27€) i kupujemy i sprzedajemy jakieś krypto. 🚨 około 15-25€ za quizy które można wypłacić od razu ! ⚡️bonus 25 euro w krypto wpada instant i jest do wypłaty po 180dniach ⚡️bonus 10 euro w akcjach rowniez od razu i do wypłaty w momencie kiedy akcje beda notowane na rynku Łącznie wychodzi 50-60€ w zależności ile komuś quizów wpadnie. Nie trzeba usuwać starego konta. Zapraszam do robienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastianbastek Napisano 26 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec Panie Multi a powiedz pan ...Jak za quizy 15 eu jak w aplikacji masz 4 eu za quizy sam polecam i wiem jak to wygląda...jak już się uda multi to nie wlatuje 25 tylko 10 zazwyczaj...w nawet jakiś cud nastąpi pisałem z support i wcale nie wpada jako zaliczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MultiRobin Napisano 26 Lipiec Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec (edytowane) 3 godziny temu, sebastianbastek napisał: Panie Multi a powiedz pan ...Jak za quizy 15 eu jak w aplikacji masz 4 eu za quizy sam polecam i wiem jak to wygląda...jak już się uda multi to nie wlatuje 25 tylko 10 zazwyczaj...w nawet jakiś cud nastąpi pisałem z support i wcale nie wpada jako zaliczone Zależy od tego co komu przyzna jeśli chodzi o quizy. Krypto zawsze wpada 25€ i nie wymyslaj Edytowane 26 Lipiec przez MultiRobin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastianbastek Napisano Niedziela o 21:27 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 21:27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastianbastek Napisano Niedziela o 21:27 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 21:27 Gdzie tu jest od 15-25 za quizy 😅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisy Napisano Poniedziałek o 13:07 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 13:07 Hmm... Dziwne ja chciałem zamknąć swoje konto w tamtym roku i jest tylko możliwość jego zamrożenia. Po tym próbowałem założyć dwa razy konto na inny Emeil i nowy numer i w obydwu przypadkach odmówili nowego konta proponując tylko odmrożenie starego konta . Może trzeba trafić na nie ogarniętego weryfikatora i wtedy przepuszcza drugie konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MultiRobin Napisano Poniedziałek o 16:37 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 16:37 3 godziny temu, krisy napisał: Hmm... Dziwne ja chciałem zamknąć swoje konto w tamtym roku i jest tylko możliwość jego zamrożenia. Po tym próbowałem założyć dwa razy konto na inny Emeil i nowy numer i w obydwu przypadkach odmówili nowego konta proponując tylko odmrożenie starego konta . Może trzeba trafić na nie ogarniętego weryfikatora i wtedy przepuszcza drugie konto Może sprobuj teraz zrobic ? Może jakiś inny system jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi