Skocz do zawartości

50€ MultiRobin proste warunki 25€ wypłata od ręki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.  

Dowiedziałem sie ze jest możliwość robienia multi z rohinhood nawet bez usuwania konta! 

Ale trzeba spełnić dokładnie warunki i sa większe kwoty wypłacane od razu .

️Zakladamy konto z tego linku (koniecznie inny nr telefonu i inny mail niż poprzednio)

https://join.robinhood.com/eu_crypto/krzyszk-6847d5/

️normalnie wbijamy swoje dane bez kombinowania . Wybieramy szybka weryfikację.  ( tym razem trwa to do 2 dni zazwyczaj) 

️po zweryfikowaniu wpłacamy przez revo 25euro ( bezpiecznie 27€) i kupujemy i sprzedajemy jakieś krypto.  

🚨 około 15-25€ za quizy które można wypłacić od razu ! 

️bonus 25 euro w krypto wpada instant i jest do wypłaty po 180dniach

️bonus 10 euro w akcjach  rowniez od razu i do wypłaty  w momencie kiedy akcje beda notowane na rynku 

Łącznie wychodzi 50-60€ w zależności ile komuś quizów wpadnie. 

Nie trzeba usuwać starego konta.

Zapraszam do robienia 

Panie Multi a powiedz pan ...Jak za quizy 15 eu  jak w aplikacji masz 4 eu za quizy sam polecam i wiem jak to wygląda...jak już się uda multi to nie wlatuje 25 tylko 10 zazwyczaj...w nawet jakiś cud nastąpi pisałem z support i wcale nie wpada jako zaliczone 

3 godziny temu, sebastianbastek napisał:

Panie Multi a powiedz pan ...Jak za quizy 15 eu  jak w aplikacji masz 4 eu za quizy sam polecam i wiem jak to wygląda...jak już się uda multi to nie wlatuje 25 tylko 10 zazwyczaj...w nawet jakiś cud nastąpi pisałem z support i wcale nie wpada jako zaliczone 

Zależy od tego co komu przyzna jeśli chodzi o quizy. Krypto zawsze wpada 25€ i nie wymyslaj

Edytowane przez MultiRobin

Hmm... Dziwne ja chciałem zamknąć swoje konto w tamtym roku i jest tylko możliwość jego zamrożenia. Po tym próbowałem założyć dwa razy konto na inny Emeil i nowy numer i w obydwu przypadkach odmówili nowego konta proponując tylko odmrożenie starego konta . Może trzeba trafić na nie ogarniętego weryfikatora i wtedy przepuszcza drugie konto 

3 godziny temu, krisy napisał:

Hmm... Dziwne ja chciałem zamknąć swoje konto w tamtym roku i jest tylko możliwość jego zamrożenia. Po tym próbowałem założyć dwa razy konto na inny Emeil i nowy numer i w obydwu przypadkach odmówili nowego konta proponując tylko odmrożenie starego konta . Może trzeba trafić na nie ogarniętego weryfikatora i wtedy przepuszcza drugie konto 

Może sprobuj teraz zrobic ? Może jakiś inny system jest

• 2 weeks later...
  • Dodaj nową pozycję...