PanBonus Napisano Czwartek o 08:09 Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 08:09 🎁 Offramp bonus 5$ - 20$ 💰 🎰 Losowy bonus w krypto: od 5$ do 20$! 📋 Zasady: ✅ Załóż konto z mojego linku, ✅ Wykonaj pierwszy zakup za min. 50$ kartą wirtualną Offramp (jaka kolwiek transakcja, karta jest za darmo). ✅ Zakręć kołem i zgarnij losowy bonus. 💸 ✅ Możesz zapraszać znajomych i też kręcić! 👍 Ty i Twój znajomy – oboje dostajecie bonus! 🎁 Bonus losowy: 5$ – 20$. ⚠️ Zarejestruj się tutaj: http://app.offramp.xyz/login?referralCode=xsozoy 📢 Kod polecający: xsozoy 🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧 Przedstawiam szybki sposób, jak dokonać wpłaty/wypłaty ponosząc jak najmniejsze koszty. 👉 Najmniejszy bonus to 5$ 👉 Zakręcenie kołem wpada po rozliczeniu transakcji (dla płatności Skrill jest to średnio około 30 godzin). 1. Wpłacamy na offramp 50/51 USDC (deposit, sieć Polygon). Z binance opłata za wysyłkę usdc siecią Polygon to 0.006$ fee. 2. Po kilku minutach mamy dostępne $ na karcie wirtualnej offramp: 3. Dokonujemy płatności - Skrill (doładowanie Zen/Revolut nie działa kartą offramp). Przy wpłacie 51 USDC prowizja Skrill to 0.58$ 4. Kartą wirtualną Skrill środki możemy dodać do Zen/Revolut lub gdzie kolwiek indziej. 5. Po 30 w zakładce Referral kręcimy kołem (spin) i bonus wpada na saldo karty. Podsumowując, jeśli wylosujemy najniższy bonus 5$ - po opłatach Skrill jesteśmy + 4.414 $. Pamiętaj o ustawieniu waluty domyslnej USD na Skrill, aby nie doszła opłata ok 7 zł za przewalutowanie. Zapraszam zainteresowanych do korzystania z oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi