KrzysztofKulczy Napisano wczoraj o 11:26 Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 11:26 (edytowane) Witam Zachęcam do zapoznania się z platformą TSVERTEX 1. Handel strategią: codzienne realizowanie transakcji strategii, aby osiągnąć zyski. 2. Podnoszenie poziomu konta: podniesienie poziomu konta może zwiększyć stopę zwrotu oraz maksymalną kwotę transakcji, którą można przeprowadzić każdego dnia. 3. Rozwój zespołu: dzielenie się TSVERTEX i zapraszanie przyjaciół do dołączenia może przynieść dodatkowe prowizje. 4. Uzyskiwanie TSX: TSX można wymieniać na przedmioty fizyczne i wirtualne, a także wymieniać na USDT w określonym czasie. 5. Honorowa czarna karta: zostanie użytkownikiem czarnej karty, co pozwala na uzyskanie nagród, tygodniowej pensji oraz odpowiednich praw i statusu. 6. Akcje/zadania: realizacja różnych zadań lub udział w różnych akcjach może przynieść różne nagrody. Zasady działania: Handel strategiczny Zyski uzyskiwane codziennie poprzez uruchamianie handlu siatką, to stały sposób na codzienny dochód, który można zwiększyć, zwiększając środki na koncie i podnosząc poziom. Różne poziomy i użycie różnych funduszy do handlu wpłyną na różne dochody. Np: Handlując 100 USDT: 100 * 1,3% = 1,3 USD, jeśli użyjesz robota Gridlnfinity Ultra, możesz zwiększyć dodatkowy dochód o 50%. 1,3 + (1,3 * 50%) = 1,95 USD Handlując 300 USDT: 300 * 1,3% = 3,9 USD, jeśli użyjesz robota Gridlnfinity Ultra, możesz zwiększyć dodatkowy dochód o 50%. 3,9 + (3,9 * 50%) = 5,85 USD Handlując 600 USDT: 600 * 1,3% = 7,8 USD, jeśli użyjesz robota Gridlnfinity Ultra, możesz zwiększyć dodatkowy dochód o 50%. 7,8 + (7,8 * 50%) = 11,7 USD Handlując 500 USDT: 500 * 2,1% = 10,5 dolarów, jeśli użyjesz robota GridMax Elite, możesz zwiększyć dodatkowy dochód o 30%. 10,5 + (10,5 * 30%) = 13,65 USD Handlując 1500 USDT: 1500 * 2,1% = 31,5 dolarów, jeśli użyjesz robota GridMax Elite, możesz zwiększyć dodatkowy dochód o 30%. 31,5 + (31,5 * 30%) = 41 USD Handlując 2500 USDT: 2500 * 2,1% = 52,5 dolarów, jeśli użyjesz robota GridMax Elite, możesz zwiększyć dodatkowy dochód o 30%. 52,5 + (52,5 * 30%) = 68 USD Wypłaty dostępne w USDT i USDC na Revolut i Binance lub inny portfel krypto. Brak minimalnej wpłaty, ja wpłaciłem na początku 600 usdt i już wyciągnąłem wkład, reszta pracuje. Mój reflink: https://h5.coinplex.org/user/reg/KKELL2N Zainteresowanych zapraszam do kontaktu, mogę odpowiedzieć na więcej pytań i powiedziecie jak to działa. Pozdrawiam Edytowane wczoraj o 11:28 przez KrzysztofKulczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi