Banitazk Napisano Wtorek o 17:31 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 17:31 (edytowane) Cześć. Pozwolicie, ze założę sobie własny temat z typami na wydarzenia sportowe. Kto będzie chciał to będzie tutaj zaglądał częściej inny rzadziej, ale wszyscy są mile widziani. Lubię analizować, szukać najlepszych rozwiązań dla danego wydarzenia, a że nie zawsze są one trafne to już specyfika zakładów bukmacherskich. Postaram się być regularnym, ale nie zawsze jest to możliwe. Raczej rzadko znajdziecie u mnie propozycje typów na mainstream. Z zasady nie trawie, Realów, Barcelon, Interów itp... Nie zbyt też przepadam za Ligą Mistrzów. Wiem. Dziwne, ale cóż, starej daty facet jestem. Podstawowe informacje : - Stawka stała 100, chyba ze podam inaczej przy ryzykowniejszym typie. - Bukmacher Betclik z wiadomych względów. Edytowane Wtorek o 19:23 przez Banitazk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banitazk Napisano Wtorek o 19:20 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 19:20 Środa 16/07 # 01 Norwegia. Eliteserien Fredrikstad - Bodo/Glimt Bodo/Glimt @ 1.60 # 02 Liga Mistrzów - kwalifikacje Auda - Larne under 2.5 @ 1.77 # 03 Liga Konferencji - kwalifikacje Linfield - Shelbourne under 2.5 @ 1.62 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano Środa o 18:04 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 18:04 forumek ledwo żyje mało kto zagląda została elita fanatyków która. jak chcesz zaistnieć to zapraszam do konkursów typerka i fantasy a potem do elity itp Witam i Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi