karlitos98 Napisano Niedziela o 09:14 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 09:14 Hej! Dołącz do aplikacji Krak, aby wysyłać natychmiastowe płatności, a oboje zarobimy po 10 dolarów! Użyj mojego Kraktaga: @Master98 przy rejestracji lub tego linku: https://krak.app/@Master98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioapacz Napisano Niedziela o 10:33 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 10:33 Kiedy wpada te 10 $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruce Napisano Niedziela o 10:51 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 10:51 Do 14 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanBonus Napisano Niedziela o 11:50 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 11:50 2 godziny temu, karlitos98 napisał: Hej! Dołącz do aplikacji Krak, aby wysyłać natychmiastowe płatności, a oboje zarobimy po 10 dolarów! Użyj mojego Kraktaga: @Master98 przy rejestracji lub tego linku: https://krak.app/@Master98 Tobie również proponuję dobrowolnie skontaktować się ze mną w sprawie bezprawnego wykorzystania mojego zdjęcia. Screen również zrobiony. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlitos98 Napisano 18 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 godzin temu @PanBonus Lecz sie niedorozwoju, kazdy ma ten sam bonus i screeny wyglądają tak samo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanBonus Napisano 17 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 godzin temu @karlitos98 i też niedorozwoju robiłeś screena o 7:12 z włączonym budzikiem? Ok. Jak wolisz. Udowodnię Ci, co to znaczy własność w sieci. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi