Kamil985 Napisano Wtorek o 12:49 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 12:49 Zanim zapoznasz się z poniższą ofertą, odbierz 20 PLN za free. -> TUTAJ Dodatkowo, po skorzystaniu z darmowych środków firma oferuje ATRAKCYJNY bonus po pierwszej (i kolejnej) wpłacie. Sprawdzone kasyna, które oferują CYKLICZNIE DARMOWE SPINY znajdziesz -> TUTAJ ==================================================== https://freecash.com/r/EUIP7 Zarabiaj pomagając innym Udostępnij swój unikalny link – otrzymaj 4.50 zł za każdego znajomego, który zainstaluje grę. Oni również dostaną 21.74 zł! Zyskaj więcej, gdy wypłacają Otrzymasz dodatkowe 21.50 zł, gdy Twój znajomy dokona swojej pierwszej wypłaty. Zachowaj uczciwość Nagradzamy Cię tylko za prawdziwych nowych użytkowników z uprawnionych krajów, którzy się zarejestrują i będą grać. Duplikaty kont są niedozwolone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trazzer93 Napisano Środa o 08:51 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 08:51 Idź pan w cholerę z tymi ich zaproszeniami ,mi już trzy osoby wiszą trzeci dzień w oczekujących... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioapacz Napisano Środa o 09:06 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 09:06 Sprawdzałeś czy polecone osoby dokonały pierwszej wypłaty ? Po spełnieniu wszystkich warunków czas na wypłacenie bonusa 72 godz mają , na suporcie mi napisali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
someonelikeme Napisano Środa o 09:44 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 09:44 No to wprowadzają w błąd sugerujac, ze kazdy kto zalozy konto z linku i zagra w grę to zarobek ok 4 zl. Przecież nie wszyscy 'dotrwaja' do wyplaty. Ja kogos polecilam i ta osoba zrezygnowala jak się dowiedziała, ze trzeba zrobic kyc, zeby wyplacic jakies grosze...czyli nic z tego refa miec nie bede. Jest mnóstwo stron gdzie mozna grac w gry i nie ma kyc. Powinni od razu napisac, ze refy wplywaja tylko za tych, którzy dokonaja pelnej weryfikacji i wyplaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trazzer93 Napisano Środa o 10:04 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 10:04 @marioapacz no dobra ,ale jest wprost też napisane ,że powinno wpaść od razu za samo zainstalowanie pierwszej apki 4,50 ,a potem reszta jak wypłaca.Ja tak to rozumiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trazzer93 Napisano Środa o 10:05 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 10:05 @someonelikeme Przy wypłacie w krypto chcieli tylko ode mnie selfie i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trazzer93 Napisano Środa o 10:42 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 10:42 I c**j wyłączyli mi system afiliacyjny xdddd I oczywiście usunęli za zapro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioapacz Napisano Środa o 13:41 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 13:41 Chyba ich przerosła ilość zaproszeń i sie zesrało , w zeszłym roku wypłacałem na binance w krypto i nie robiłem kyc ani selfi . Pora porzucić tą apke . Za wczasu zrezygnowałem z bonusa i 5 dolców wypłaciłem na karte podarunkową , proponuje wyrwać ile sie da i nie tracić czasu na minimalny zarobek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trazzer93 Napisano Środa o 14:00 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 14:00 No ja też teraz jak tu bralem od ziomka link to dobiłem do 60 zł na tej pierwszej apce zainstalowanej w jeden dzień i wypłaciłem bez tego bonusu w krypto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
someonelikeme Napisano Czwartek o 10:44 Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 10:44 Ja musialam się zweryfikować dowodem , ale zakrylam jego sporą część i przeszło xd w każdym razie z poleceń nic nei będzie. Ponadto ja mialam opcję 61 gr co 9 minut (przez 24h) wiec nie udalo mi się za dużo wyciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil985 Napisano Czwartek o 11:44 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 11:44 Czyli szkoda zachodu.. Ostatnio się męczyłem z jedną grą to nie zaliczyło z 2 zadań tylko 0,00 za inspirację i uruchomienie 🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
someonelikeme Napisano Czwartek o 13:00 Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 13:00 Nie warto. No chyba, ze ktos zamierza uzywac w dłuższej perspektywie. Dla mnie kazda aplikacja z grami/ankietami, ktora wymaga KYC od razu odpada. Tutaj zrobilam wyjątek, bo wlozylam w to trochę czasu i bylo mi szkoda. No i dlatego, ze udalo mi się zakryc czesc danych na dowodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioapacz Napisano Czwartek o 15:31 Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 15:31 Kyc zrobili na wypłate bo na kilka maili ludzie aplikacje otwierali normalka . Sam miałem na starym mailu a z polecenia zainstalowałem apke na nowego maila . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi