Skocz do zawartości

Zarabiaj do 26.00 zł za każdego zaproszonego znajomego!

Rekomendowane odpowiedzi

Zanim zapoznasz się z poniższą ofertą, odbierz 20 PLN za free. -> TUTAJ

Dodatkowo, po skorzystaniu z darmowych środków firma oferuje ATRAKCYJNY bonus po pierwszej (i kolejnej) wpłacie.

Sprawdzone kasyna, które oferują CYKLICZNIE DARMOWE SPINY znajdziesz -> TUTAJ

22cas.gif.0d57e8f9cd40cb45d72d7271880495

====================================================

https://freecash.com/r/EUIP7

Zarabiaj pomagając innym

Udostępnij swój unikalny link – otrzymaj 4.50 zł za każdego znajomego, który zainstaluje grę. Oni również dostaną 21.74 zł!

Zyskaj więcej, gdy wypłacają

Otrzymasz dodatkowe 21.50 zł, gdy Twój znajomy dokona swojej pierwszej wypłaty.

Zachowaj uczciwość

Nagradzamy Cię tylko za prawdziwych nowych użytkowników z uprawnionych krajów, którzy się zarejestrują i będą grać. Duplikaty kont są niedozwolone.

No to wprowadzają w błąd sugerujac, ze kazdy kto zalozy konto z linku i zagra w grę to zarobek ok 4 zl. Przecież nie wszyscy 'dotrwaja' do wyplaty. Ja kogos polecilam i ta osoba zrezygnowala jak się dowiedziała, ze trzeba zrobic kyc, zeby wyplacic jakies grosze...czyli nic z tego refa miec nie bede. Jest mnóstwo stron gdzie mozna grac w gry i nie ma kyc. Powinni od razu napisac, ze refy wplywaja tylko za tych, którzy dokonaja pelnej weryfikacji i wyplaty

Chyba ich przerosła ilość zaproszeń i sie zesrało , w zeszłym roku wypłacałem na binance w krypto i nie robiłem kyc ani selfi . Pora porzucić tą apke . Za wczasu zrezygnowałem z bonusa i 5 dolców wypłaciłem na karte podarunkową , proponuje wyrwać ile sie da i nie tracić czasu na minimalny zarobek .

Nie warto. No chyba, ze ktos zamierza uzywac w dłuższej perspektywie. Dla mnie kazda aplikacja z grami/ankietami, ktora wymaga KYC od razu odpada. Tutaj zrobilam wyjątek, bo wlozylam w to trochę czasu i bylo mi szkoda. No i dlatego, ze udalo mi się zakryc czesc danych na dowodzie ;)