DamianStachursk Napisano 27 Czerwiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec Depozyt: 13€ NIE ROBIĘ ℹ️ Kompletny przewodnik 1. W przypadku systemu Android Wejdź na vpn WŁOCHY > utwórz nowego gmaila > wejdź w płatności na sklep play dodaj kartę na WŁOCHY > wejdź w link przejdzie do strony z pobraniem apki> przechodzi i pobierasz Pobierz aplikację Deblock, ale NIE OTWIERAJ JEJ link: https://deblock.com/a-vzw449 2️⃣ Zarejestruj się za pomocą mojego linku polecającego Po zainstalowaniu aplikacji otwórz ten link i zarejestruj się: https://deblock.com/a-vzw449 3️⃣ Zweryfikuj swoją tożsamość (KYC) 📸 Dowód osobisty lub paszport + selfie 🏡 Dowód zamieszkania (np. rachunek za media, wyciąg bankowy, maks. 3 miesiące) 4️⃣ Wpłać i kup/sprzedaj dowolną kryptowalutę 💶 Przelew bankowy: min. 13€ ✅ Przelewy z Revolut, N26 i Bunq są realizowane szybko. 5️⃣ Odbierz swój bonus! losowo otrzymam 500€/50€/200€/20€ 💰 Podzielę się z Tobą 50% bonusu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margom Napisano 27 Czerwiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec Witam Zarejestrowałem się z twojego linku zrobiłem wpłatę i zakupiłem krypto,czy zaliczyli ci bonus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano 27 Czerwiec Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec @margom Tak! Właśnie Ci wysłałem 10€ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano 27 Czerwiec Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec @margom możesz napisać do mnie na Telegram? 721072970 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano 27 Czerwiec Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec Już nie aktualne! Brak miejsc ❌ ale Zapraszam wszystkich na inne aktualne promocje: ALIOR 40 zł CITI 35 zł VELO 60 z PEKAO 60 zł BNP 50 zł mBank 70 zł PKO BP 100 zł SANTANDER 40 zł MILLENNIUM 70 zł NEST 40 zł COINBASE 150 ZŁ (pomagam z depozytem, można zrobić 2x konto) ROBINHOOD 25€ do wypłaty za pół roku+ kilka € do wypłaty od razu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano Niedziela o 11:08 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 11:08 Zapraszam Zapraszam Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi