FASTMUNER Napisano 7 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 godzin temu ✅ Zgarnij 100 zł refback za założenie Revolut! Krok po kroku: 🟢 Krok 1: Zarejestruj się z mojego linku 👉 https://revolut.com/referral/?referral-code=michadx5a!JUN2-25-AR-H1&geo-redirect 🟢 Krok 2: Zweryfikuj swoją tożsamość Zrób selfie i dodaj zdjęcie dokumentu – całość trwa kilka minut. 🟢 Krok 3: Zamów kartę (może być wirtualna) Nie musisz płacić za wysyłkę fizycznej, wystarczy karta w aplikacji. 🟢 Krok 4: Doładuj konto minimum 50 zł Np. BLIK-iem lub kartą z innego banku. 🟢 Krok 5: Wykonaj 3 osobne transakcje kartą (każda min. 15 zł) Możesz zapłacić za zakupy, doładować telefon, opłacić coś online – ważne, żeby były to 3 różne płatności. 💸 Co dalej? ✅ Po spełnieniu warunków Revolut wypłaca mi premię, a Ty ode mnie dostajesz 100 zł refback – uczciwie i szybko! 📲 Wypłata na BLIK, Revolut lub jak Ci wygodnie. 📩 Wyślij mi screen z aplikacji Revolut jako dowód – i gotowe! 🕒 Ile to trwa? Wszystko możesz ogarnąć nawet w jeden dzień, a bonus wypłacam max. w ciągu 24h od weryfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi