foxer4 Napisano Sobota o 18:34 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 18:34 (edytowane) Kolejna kampania promocji Deblock! Bonus tylko za polecenie więc dzielę się połową swojego bonusu najmniej możecie zgarnąć 10€ a najwięcej 250€. Warunki to depozyt minimum 11€ i jeden trade na tą kwotę. 1. Pobierz VPN - SUPER UNLIMITED PROXY i wejdź na VPN WŁOCHY. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.free.vpn.super.hotspot.open 2. Utwórz nowego gmaila. 3. W sklepie Play ustaw inne konto google niż używasz dotychczas dodaj tego Gmaila co zrobiłeś wczesniej i pobierz aplikację z linku. Skopiuj i wklej link na PC lub wersji komputerowej na telefonie w trybie incognito (nie otwieraj jej): https://deblock.com/a-fkz600 4. Po pobraniu aplikacji wyłącz VPN i wejdź ponownie w link , otworzy się aplikacja w której zarejestruj się nr telefonu. 5. Nie rób kyc tylko napisz do mnie , sprawdzę czy zaliczyło ref. 6. Jeśli ref bedzie ok robisz szybkie kyc , wpłacasz minimum 11€ i robisz trade 7. Dostaje bonus w przedziale 20-500€ i dzielimy się nim na pół. Przelew i wypłata instant Kupno 1€ , sprzedaż kilka centów. Nie przegap tej okazji! MAM 5 MIEJSC! Edytowane Niedziela o 12:13 przez foxer4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maślankowo Napisano Niedziela o 06:17 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 06:17 założyłam i nie dostałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxer4 Napisano Niedziela o 06:22 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 06:22 @maślankowo Wszystko zrobiłeś jak w instrukcji ?l? Nie miałeś wczesniej deblock? Musi być VPN na Włochy włączony jak to robisz i dodana karta na Włochy w google Play dopiero pobierasz mi ile uruchamiasz apki i dalej jak w instrukcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxer4 Napisano Niedziela o 06:26 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 06:26 @maślankowo depozyt zrobiłeś 13euro ? Wszystko musi być dobrze wykonane jak w instrukcji inaczej nie będzie bonusu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maślankowo Napisano Niedziela o 06:34 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 06:34 tak zrobiłam z twojego linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxer4 Napisano Niedziela o 06:39 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 06:39 @maślankowo Mają 72 godziny na dodanie bonusu mamy weekend tak więc dopiero w poniedziałek jak nie będę pisał do supportu w tej sprawie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxer4 Napisano Niedziela o 08:12 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 08:12 (edytowane) Dla pewności najlepiej wejść w link przez PC lub w wersji komputerowej na telefonie w trybie incognito i tam wpisać numer i kontynuować później normalnie tak jak w instrukcji. Z jakiegoś powodu nie łapie niektórych poleceń. Edytowane Niedziela o 12:21 przez foxer4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxer4 Napisano Niedziela o 12:21 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 12:21 Instrukcja w pierwszym poście została zaktualizowana, żeby uniknąć problemów, że na kilka osób kogoś może nie złapać teraz powinno każdemu przejść bez problemu. Dalej 5 miejsc wolnych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxer4 Napisano Niedziela o 18:15 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 18:15 3 OSTATNIE MIEJSCA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maślankowo Napisano Poniedziałek o 05:09 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 05:09 na czacie mi napisali ze w kampanii sie dostaje bonusy tylko gdy sie poleca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxer4 Napisano Poniedziałek o 06:50 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 06:50 @maślankowo Tak napisane masz w poście na początku, ale ty zrobiłeś coś źle zakładając apke i nie zaliczyło cię musi być wszystko dokładnie zrobione jak w instrukcji wyżej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxer4 Napisano 17 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 godzin temu 2 OSTATNIE MIEJSCA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi