FASTMUNER Napisano 14 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Maj StarkFlight – Darmowe 18€ z wynajmu drona (VIP0), możliwa wypłata bez inwestycji! Cześć wszystkim! Trafiłem ostatnio na ciekawy projekt – StarkFlight – który daje możliwość uruchomienia wynajmu drona do oprysków pól całkowicie za darmo na poziomie VIP0. Po rejestracji z tego linku: otrzymujemy dostęp do darmowego wynajmu drona za 9€ przez 8 godzin. Do wykonania są 2 zlecenia, po których łącznie zgarnia się 18€, czyli około 19,8 USDT (kurs wewnętrzny to 1€ ≈ 1.1 USDT). U mnie już pierwsze zlecenie się zakończyło, teraz lecę z drugim – i wygląda na to, że po ich zakończeniu będzie możliwość wypłaty bez żadnych wpłat własnych. Kolejny poziom (VIP1) wymaga teoretycznie 50 USDT, ale możliwe, że wystarczy dopłacić brakującą różnicę (czyli około 32 USDT), jeśli już mamy uzbierane 18€. W skrócie: Start bez inwestycji (VIP0) 2 zlecenia po 9€ Wypłata możliwa po wykonaniu Płatności w USDT, rozliczenia wewnętrzne w Euro Jeśli ktoś testował wypłaty – chętnie poczytam opinie! Link do rejestracji: Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fejkenq Napisano 14 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Maj A gdzie te zadania są jak je zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trazzer93 Napisano 15 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj Jutro mam to drugie do zrobienia i zobaczymy potem czy wypłaci,bo coś w ogóle o tym nie ma żadnego info w necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trazzer93 Napisano 15 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj @fejkenq wejdź w zakładkę "products" na dole druga od lewej i tam jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margom Napisano 15 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj Następna piramidka ,jak jest możliwość wypłaty to pompować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano 15 Maj Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trazzer93 Napisano 15 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj @FASTMUNER czyli dupa ,bo pewnie już sprawdziłeś po tym drugim zleceniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano 15 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj @FASTMUNER udało się wypłacić czy lipa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano 15 Maj Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj Wypłacają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano 15 Maj Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj Kupuje za 50 euro drona będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trazzer93 Napisano 15 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj @FASTMUNER ale dostałeś na binance czy tam bybit ?Ile czekałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano 16 Maj Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj Od razu jak napisałem na suport na telegram do 14 minut ale myślę.kuiuie tam pakiet bo się będzie opłacało są wyppacalni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz0200 Napisano 16 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz0200 Napisano 16 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj A u mnie odrzucili bez podania przyczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano 16 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trazzer93 Napisano 16 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj To samo ,mi też powiedziała i też odrzucilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz0200 Napisano 16 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj Więc raczej nie ma na co liczyc scam i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano 16 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz0200 Napisano 16 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj Haha padlem ze smiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trazzer93 Napisano 16 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj (edytowane) FASTMUNER cały czas twierdzi,że wypłacił bez niczego xd gdzie jest admin, żeby usunąć ten post ? Edytowane 16 Maj przez Trazzer93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trazzer93 Napisano 16 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj (edytowane) Zapłacił 50€ żeby wypłacić 16€ xd Edytowane 16 Maj przez Trazzer93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prajsik Napisano 16 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj no promki tego fastmunera to są tak śmieszne że aż żałosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trazzer93 Napisano 16 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj @prajsik oj tak xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz0200 Napisano 17 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Maj Bana mu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi