DamianStachursk Napisano 26 Wrzesień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień NBX – Bonus 7 € dla Ciebie i 17 € za polecenie 💰 Co daje promocja? Ty dostajesz 7 € Bonus wpada od razu na konto (instant) 👉 ALE: wypłata nie jest taka szybka i łatwa – to temat dla osób cierpliwych, zdeterminowanych i najlepiej polecających przynajmniej jedną osobę, żeby dobić do minimalnej kwoty wypłaty. 🪜 Instrukcja krok po kroku 1️⃣ Rejestracja Zapisz się z linku polecającego. https://app.nbx.com/login/signup?referral=6eFdgMTmQA 2️⃣ KYC (weryfikacja tożsamości) Trwa do 2 dni – dokument + selfie. 3️⃣ Depozyt LTC (Litecoin) – wpłata minimalna ~1€ (u mnie wpłata szła ok. 16 godzin ⏳).👀🤡 👉 Zalecenie: wpłać symboliczne 1 €, żeby nie zamrozić środków na wieki. Możliwa też Solana (3 €) – niższe fee, szybsze.👀🤡Chyba😅 4️⃣ Pierwszy trade Sprzedaj LTC krypto – to aktywuje bonus. 5️⃣ Bonus 👉 Bonus dostępny od razu na koncie, ale… 6️⃣ Wypłata Minimalna kwota wypłaty to 9 € ( w ADA min. 28 sztuk). Ja wypłaciłem w tokenach Cardano ADA → sieć Cardano → na Kraken Pro. Jak to wyglądało? Sprzedałem BTC → kupiłem ADA. Zleciłem wypłatę 39 ADA.(Dwie osoby zaprosiłem ale jedna wystarczy)Chyba 😅 Zrobiłem na wszelki wypadek 🤡👀 Opłata? ~6 € 🤡 (tak, serio🤡). ⚠️ Podsumowanie – szczera opinia ✔️ Bonus wpada od razu (to fakt). ✔️ Można wypłacić, ale trzeba polecić co najmniej jedną osobę i uzbierać min. kwotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano Niedziela o 10:18 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 10:18 Zapraszam Zapraszam Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano Poniedziałek o 10:42 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 10:42 Aktualne Promocje na Wrzesień BANKI OSOBISTE ✅◾️ Pekao -> 40 odrazu i 40 w następnym miesiącu od złożenia konta ❗️ ✅◾️ Velo Bank -> 30 ✅◾️ BNP Paribas-> 50 ✅◾️ MBank-> 60 ✅◾️ Alior Bank-> 25 + 100 zł od banku ( do 30 dni) ✅ ◾️Credit agricole-> 20 ✅ ◾️Santander-> 50 ✅ ◾️PKO BP -> 50 ✅ ◾️Citi Handlowy ->20 + 20 zł od citi za wyrażenie zgód ✅ ◾️Millenium -> 20 zł BANKI FIRMOWE ✅ Pekao Firmowy-> 150 ✅ Nest Bank Firmowy-> 80 ✅ Alior Bank Firmowy-> 90 ✅ Santander Firmowy -> 150 ✅ Credit Agricole Firmowe-> 80 ✅ mBank Firmowe -> 80 ✅ Velo Firmowe-> 90 ✅ PKO BP Firmowe -> 60 APKI ✅ ◾RobinHood -> 50€ aktualnie do wypłaty za pół roku+ kilka € do wypłaty od razu ✅ ◾Krak -> bonus 10$ do 2 tygodni (depo 10$) ✅◾Trading 212 -> bonus 8-100€ (1$ depo) ✅◾Revolut kolejny raz -> 40 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano Poniedziałek o 10:43 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 10:43 Kontakt dla osób zainteresowanych Telegram/Whatsapp 721072970 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano Wtorek o 13:20 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 13:20 Zapraszam 🌞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi