krzkos777 Napisano 9 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Maj Witam. Bonus za samą rejestrację oraz wykonanie KYC . NALEZY WEJSC Z LINKU: https://bag.win/ref/48ba05d4 ZAREJESTROWAC SIE . PO CZYM ZROBIC WERYFIKACJE. EW PRZELOGOWAC SIE I BONUS AUTOMATYCZNIE POJAWI SIE NA KONCIE . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzkos777 Napisano 9 Maj Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Maj Poprawka ! Bonus do zaakceptowania w zakładce balance będzie zaraz po zaakceptowaniu dowodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trazzer93 Napisano 9 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Maj Co problemy z hazardem,że polecasz ?Z obrotu ma kasę też ,a jak będziecie grali grubo to ma za free około 100 Usdt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzkos777 Napisano 10 Maj Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Maj 7 godzin temu, Trazzer93 napisał: Co problemy z hazardem,że polecasz ?Z obrotu ma kasę też ,a jak będziecie grali grubo to ma za free około 100 Usdt Problem to Ty masz że sobą chyba . Jest promocja więc ja przekazuję. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzkos777 Napisano Piątek o 15:01 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 15:01 Bonusiki nadal wpadają. Polecam book of fallen po 10c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxer4 Napisano Sobota o 11:58 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 11:58 @krzkos777 Wpadają ale tylko tobie za polecenie.. i jak poloecrony coś wpłaci i będzie kręcił 10%.. ehhh dobrze płaci haha.. ja miałem na początku jak dawali 10$ za poleconego ugrane 130$ przekręcone itd. u mi wyzerowalii konto tłumacząc że polecający nie zrobił KYC i inne ściemy hahaha... Teraz jak widać na zdjęciu dają tylko procent ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzkos777 Napisano wczoraj o 09:44 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 09:44 Wpadają każdemu za weryfikację tylko trzeba je odebrać w balances po zrobieniu kyc dowodeem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi