FASTMUNER Napisano 9 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Maj [PROMOCJA] Bitunix rozdaje $10 dla nowych użytkowników – tylko dla pierwszych 200 osób! Hej wszystkim! Wpadła świeża promocja od giełdy Bitunix – tylko do 22 maja i ograniczona ilościowo! Jeśli jeszcze nie masz konta, to teraz jest idealny moment, żeby zgarnąć $10 USDT za samą rejestrację (bez depozytu!). Ale uwaga – tylko dla pierwszych 200 osób! Jak to działa? Zarejestruj się z tego linku promocyjnego: https://www.bitunix.com/register?inviteCode=87q9w7 Odbierz automatycznie $10 USDT na konto – bez żadnych wpłat. Dodatkowe bonusy za pierwszy depozyt: Wpłać $100 → Dostajesz $20 Wpłać $500 → Dostajesz $100 Wpłać $1000 → Dostajesz $200 A to nie koniec: Im większy Twój wolumen obrotu, tym więcej bonusów futures możesz zgarnąć – nawet do $500 USDT! Dlaczego Bitunix? Niskie opłaty (0.10% spot, 0.06% taker / 0.02% maker futures) Dźwignia do 125x Brak obowiązkowego KYC Platforma po polsku Duża płynność i szybkie transakcje Kampania trwa tylko do 22 maja 2025! Zgarnij swoje $10 zanim inni Cię uprzedzą! Jak coś – ja już przetestowałem, środki wpadły od razu po rejestracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil985 Napisano 9 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Maj Nic nie dostałem 🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano 9 Maj Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Maj 2 godziny temu, Kamil985 napisał: Nic nie dostałem 🤔 Jak nie to już pula się skończyła ale można wykorzystać inne tam bonusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trazzer93 Napisano 9 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Maj Ja też nie,ale nie ma co się dziwić jak 200 pierwszych osób to pewnie w ciągu chwili się skończyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi