FASTMUNER Napisano 5 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Maj Zgarnij 100 zł za założenie konta Revolut! (Refback 100 zł ode mnie) Mam dla Ciebie prostą okazję – 100 zł refback za spełnienie warunków promki Revolut! Wystarczy: Zarejestruj się z mojego linku: 👉 https://revolut.com/referral/?referral-code=michadx5a!APR2-25-AR-H3 Zweryfikuj się (KYC) Zamów fizyczną kartę Revolut Wybierz dowolny plan (można potem zrezygnować) Doładuj konto min. 50 zł Wykonaj 3 płatności kartą (wirtualną przez PayPass lub stacjonarnie), każda minimum 15 zł – np. kup 3x Paysafecard Po wykonaniu wszystkich kroków, napisz do mnie wiadomość z imieniem i nazwiskiem użytym przy rejestracji. Po zaksięgowaniu bonusu od Revolut, natychmiast wypłacam Ci 100 zł refback! Dołącz do ponad 50 milionów zadowolonych użytkowników Revolut – tak jak ja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioapacz Napisano 5 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Maj Paysafecard chyba nie przechodzi z tego co pamiętam raczej same płatności a na casyno też nie liczą , radze doczytać w promocji żeby potem nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi