FASTMUNER Napisano Sobota o 14:24 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 14:24 Nowy projekt SayEcho – zgarnij 3 boxy do 20 USD + wypłata po KYC! Trafiłem na ciekawy projekt – SayEcho. Na start można zgarnąć nawet 3 boxy do 20 USD, a wypłaty są możliwe od razu po weryfikacji KYC! Co trzeba zrobić? Zarejestruj się tutaj: https://sayecho.xyz/?r=LEADSTARPROMO Połącz swoje konto z Twitterem. Odbierz darmowego mystery boxa. Poleć 3 osoby – zgarniesz kolejne 3 boxy! Po KYC możesz wypłacić wszystko na portfel! Ja już odebrałem swoje boxy – wygląda na uczciwy projekt, warto się pospieszyć, póki działa. Link jeszcze raz: https://sayecho.xyz/?r=LEADSTARPROMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trazzer93 Napisano Sobota o 17:37 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 17:37 Nie można zrobić ani kyc ani nie ma żadnych boxow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano Niedziela o 07:04 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 07:04 13 godzin temu, Trazzer93 napisał: Nie można zrobić ani kyc ani nie ma żadnych boxow Sa wszystkie zadania cieba zrobić albo spróbuj ma VPN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trazzer93 Napisano Niedziela o 11:01 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 11:01 Tylko właśnie gdzie kliknąć żeby zrobić kyc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano Niedziela o 12:54 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 12:54 1 godzinę temu, Trazzer93 napisał: Tylko właśnie gdzie kliknąć żeby zrobić kyc ? Ja zrobiłem to na ustawienia i portfel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxer4 Napisano Niedziela o 13:04 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 13:04 (edytowane) @FASTMUNER nic nie dostałem połączyłem X i dupa zero na koncie otworzyłem skrzynie i nic nie ma .... Edytowane Niedziela o 13:04 przez foxer4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano Niedziela o 14:10 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 14:10 Godzinę temu, foxer4 napisał: @FASTMUNER nic nie dostałem połączyłem X i dupa zero na koncie otworzyłem skrzynie i nic nie ma .... Hmm 🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi