FASTMUNER Napisano Czwartek o 19:29 Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 19:29 Wrzuciłem się testowo w TikeBNB z 15$ traktując to jak kupon lotto – depozyt potraktowałem jako "stratny", żeby się nie stresować. I co? Po 4 dniach odzyskałem pełen wkład, a teraz to już tylko luźne gacie i zabawa w reinwestycje z zysków! AI kręci swoje, a ja dorzucam tylko to, co już zarobiło – bez stresu, bez dokładania z kieszeni. Zaczynasz od 15$, czekasz 4 dni na zwrot depozytu i później tylko obserwujesz jak AI robi robotę. Kto z Was też leci tym modelem? Dajcie znać jak to wygląda u Was i czy reinwestujecie czy wyciągacie zyski na bieżąco. Dla tych co jeszcze nie startowali, tu jest moje wejście https://tikebnb.com/#/register?ref=792248 Pamiętaj – 15$ to jak kupon lotto. Nie liczysz na cud, ale może AI Cię zaskoczy. Luźne gacie po 4 dniach i jazda dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxer4 Napisano Piątek o 08:02 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 08:02 @FASTMUNER jak ta stronka już nie płaci od wczoraj zablokowane wypłaty .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano Piątek o 09:15 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 09:15 Godzinę temu, foxer4 napisał: @FASTMUNER jak ta stronka już nie płaci od wczoraj zablokowane wypłaty .... Mi jeszcze wypłaciła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi